Startsidan  Dreams Come True  Almänt

25 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Thank You.

Justin tryckte upp mig mot ett utav sovrumets vita väggar och kysste min hals. Hans varma händer letade sig i under min tröja. He went wild. Jag stönade till av välbehag. Han slutade och skackade på huvudet.
"Du får inte göra så. Jag vill bara ha dig mer och mer." Jag log.
"Det var du som började." Han skrattade till och bet sig långsamt i läppen. Jag ville, men det var nog för tidigt.Men vad visste jag...
Hans blick var vackrare än någonsin. Passionerad, romantisk och kärleksfull.Solen lös in genom fönstret och kastade sig mot mitt ansikte. Jag suckade och la mig på rygg. Justin låg fortfarande och sov. Jag gick upp försiktigt, öppnade resväskan och tog fram en klänning. Min blick styrdes backåt. Han sov fortfarande. Eftersom att Justin sov så sket jag i att gå till toaletten. Jag hade ingen egen här.
Justins perspektiv.
Jag öppnade försiktigt mina ögon. Hon var så vacker. Min blick var som klistrad när hon tog på sig den där klänningen. Hennes kropp bländade mig. När hennes blick vändes till mig blundade jag snabbt.
"Justin?!" Hon hade sett mig. Jag öppnade ögonen igen och satte mig upp.
"Det var inte menningen att..." Jag slickade mig på överläppen och kollade rakt fram. När jag kollade på henne igen  log hon och skackade på huvudet.
"Att se mig." Hon sänkte huvudet och flinade. Jag log och nickade. "Det gör inget." Tillade hon.
.
Vi gick in på toaletten för att borsta tänderna efter frukosten. Jag tog på lite tandkräm på tandborsten och började borsta. Likaså gjorde hon.
"Jag älskar dig." Sa jag och log. Hon flinade och ryckte på axlarna.
"Va?" Jag spottade ut tandkrämen.
"Jag älskar dig." Hon skrattade till och spottade ut sin tandkräm.
"Jag älskar dig med." Hon flinade sött och kollade på mig i den stora speglen.
"Aww." Sa jag och kramade om henne. Hon skrattade till kysste mig. Jag besvarade den och smekte hennes kind. Så len, Så perfekt. Jag backade mitt huvud någon enstaka centemeter och kollade henne i ögonen.
"Vad ska vi göra idag då?" Hon log och jag ryckte på axlarna.
"Vi kan ju bara umgås med din pappa. Du har ju trotsallt inte träffat honom på länge." Vanessa nickade.
"Ja, det har du rätt i."
.
Jag satte mig ner i soffan jämte Vanessa. John satt i fotöljen som stod jämte. Vi skulle bara umgås och ha det bra. Vi kollade på "Baksmällan" och alla skrattade hela tiden. Tiden gick och filmen slutade.
"Ska vi gå till huset?" Jag nickade.
Vi sa god natt och gick ut till huset. Värmen var behaglig när vi klev in. Jag ville göra något speciellt för henne.
"Vänta här." Jag log mot henne, det ända hon gjorde var att skratta frågande.
Vanessas perspektiv.
"Är du klar?" Ropade jag.
"Ja." Jag gick upp för trapporna, full av förväntan. Vad kan Justin ha hittat på nu? Tänkte jag för mig själv. Dörren var halv öppen och ett dämpat ljus smög sig ut ur rummet.
"Vad har du gjort nu..." Log jag för mig själv och klev försiktigt in i rummet. Ljusens sken skimmrade i rummet. Parsienerna var nere och spotlightsen som satt i taket var inte lika starka längre.
"Justin?" Hans varma och trygga famn kramade om mig.
"Ja..." Hans hesa röst fick mig att tappa andan. Luften som jag egentligen skulle andats in i mina lungor var som bortblåst. Jag vände mig om och mötte hans blick. Den sa Jag vill ha dig. Men jag visste inte vad jag ville. Han hade gjort det förr, men inte jag. Jag tog ett steg bakåt och kollade ner i marken.
"Förlåt..." Alla dessa tankar som flög omkring i mitt huvud gjorde mig förvirad. Jag ville inte vara en besvikelse. Hans blick sökte min genom luften. När jag kollade upp mötte jag hans blick. Den var inte så som jag trott. Istället för en suck och ett ryck på ögonbrynen var den mjuk. Han skackade på huvudet.
"Det är inget att säga förlåt till." Han log ett samets lent leende mot mig. "Vi tar det i din takt." Jag log och kramade om honom. "Tack."

Hoppas det inte var ett dåligt kapitel trotts att det inte hände. :) Vill göra det mer oväntat. ;)

Han hette ju John!

Kom på nu när jag skrev på del 25 att hennes pappa inte hette William. Han hette ju John! Gosh....klantiga jag. Aja ändrade det iallafall. :9

Imorgon kommer del 25!

Och fler!

Del 25.

Håller på med del 25. Brjade tidigare idag men kom inte på vad som skulle hända men nu tror jag att jag har något bra på gång. ;)
Kramar!

24 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - A Trip To Miami.

Vi la oss ner i sängen. Jag drog en lättad suck och log mot Justin i mörkret. Hans vita tänder och ansiktskonturer syntes. Han böjde sig fram och pressade sina läppar mot mina i en varm kyss.
"I love you. God natt baby." Justins hesa röst viskade.
"Jag älskar dig med.God natt, baby." Mina läppar mötte hans lena kind innan jag vände mig om och slöt mina ögon.
"Tack för att du finns, Justin." Jag log och tycktes höra ett leende på hans läppar.


"Har du allt?" Jag kollade runt mig. Fyra av fyra väskor med allt jag behövde stod vid min vänstra sida. Jag nickade.
"Jepp, du?" Han nickade och jag sa hej då till alla innan vi gick ut till bilen. Vi hade valt att åka vanligt flyg fast i första klass. Ett klickande ljud uppstod när jag satte i säkerhetsbältet. Justin satte sin ena hand på ratten och suckade lättat.
"En hel vecka i Miami med dig. Kan det bli bättre?" Han log stort mot mig och jag skackade på huvudet.
"Det skulle krävas en del för det." Han skrattade till och startade bilen. Justins blick gick från mig till bakåt. Hans ena hand bafan sig bakom mitt nackstöd och han kollade koncentrerat på garagets uppfart.
Vägen till flygplatsen var inte lika lång och tråkig med Justin. Det känndes som att tiden flög förbi och vi var framme på en noll tid. Vi klev ur bilen och fick hjälp in till planet. När vi kom in satte vi oss ner med en duns. Sömnen kom fram när jag slappnade av. Justin tog av sig jackan och böjde sig fram.
"Hoppas att tiden går fort nu." Han lutade sig tillbaka och la armen om mig. Jag nickade och lutade mitt huvud mot hans axel. Han kysste mig och sen somnade jag.
.
Jag andades in luften av mitt tredje hem. Varför tredje? första:Svergie andra:L.A och tredje... you name it. Justin kramade om mig och jag blundade.
"Kom, vi måste leta efter din pappa." Han tog tag i min hand och vi gick mot utgången. Mitt på parkeringen står han, min pappa John Olson. Jag sprang fram till honom och kramade om honom hårt. Han ställde ner mig.
"Hur mår du?" Han lig stort.
"Bara bra, tack." Hans blick vändes mot Justin som kom gåendes med händerna i fickorna. Han var nervös, det syntes.
"Vad är det här för ung man" Justin log och deras händer möttes i en skackning.
"Justin."
"John." Båda log varmt mot varandra medans jag stod och flinade.
Vi hoppade in i bilen efter att vi fått vårt bagage och åkte hemåt. Efter ankomsten till huset åt vi middag, pizza. Snabbmat kanske skulle passa bättre.
Jag tog en tugga av den tre kantiga pizza biten och log. Vi pratade lite om allt möjligt och skrattade. Tiden gick och jag bestämde mig för att visa Justin gäshuset där vi skulle sova.
.
Efter att jag hade vissat Justin gästhuset fanns det bara ett rum kvar, sovrummet. Vi satte ner våra fötter på det mörka trägolvet. Justins blick undersökte rummet. Dem vita väggarna, familjefotorna som fanns på bänkar och väggar, dubbelsängen som stod mot en vägg åt vänster, den stora vita mattan mitt i rummet. Hans blick slutade vid mig. Vi log mot varandra.
"Gillar du det?"
Han nickade.
"Om jag gör..." Han kom närmare mig och kysste mig, mjukt och bakade. Jag följde med honom.
Justin tryckte upp mig mot ett utav sovrumets vita väggar och kysste min hals. Hans varma händer letade sig i under min tröja. He went wild. Jag stönade till av välbehag. Han slutade och skackade på huvudet.
"Du får inte göra så. Jag vill bara ha dig mer och mer." Jag log.
"Det var du som började." Han skrattade till och bet sig långsamt i läppen. Jag ville, men det var nog för tidigt. Men vad visste jag...
Hans blick var vackrare än någonsin. Passionerad, romantisk och kärleksfull.


Kommentera! Vad tycker ni? Är det tidigt? När tycker ni det ska hända? xD haha lol!

23 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Hangover.

När jag kom tillbaka log hon mot mig. Jag la mig bredvid henne och la min hand om hennes midja. Hon stönade till. Jag kollade häpet på henne och drog av täcket. Hon hade ett ganska stort blåmärke på midjan.
"Vad har hänt?" Hon reste sig upp och kollade.
"Vet inte." Hon la sig ner igen och somnade snabbt. Jag la mig ner och kysste henne på halsen, sedan somnade jag.


IGGA BILDEN XD
Vanessas Perspektiv.
Huvudet brände av smärta. Jag kved till och vände mig om. Justin log mot mig.
"Baksmälla?" Han log mot mig och kramade om mig. Jag suckade.
"Om jag har. Det kommer nog ta ett tag innan jag dricker alkohol igen."
"Det vet man ju aldrig." Han flinade retsamt mot mig och kysste mig. Min mobil plingade till och jag öppnade meddelandet som var från pappa.
"Hej gumman!:) Har ni hört och bestämt när ni kommer? Kram."

Shit! Det hade jag helt glömt bort.
"Justin?" Han nickade trött. "Kan du fråga din mamma när vi kan åka till Miami." Tillade jag.
"Visst." Han reste sig upp och gick med bar överkropp till Pattie. Medans han frågade sin mamma smsade jag min.
"När kan vi åka till miami?:)"
Efter bara några enstaka sekunder fick jag ett svar.
"När ni vill. :)"
Justin kom in. Han halv log och la sig bredvid mig.
"Vad sa hon." Han höll om mig.
"När jag vill." Jag skrattade.
"Samma här." Han log stort och jag kramade om honom.
"Privatjet??" Justin blinkade mot mig och jag nickade.
"Visst, eller första klass."

Thursday

(Recording of the Proactiv commercial.)
"Be clear, be confident, be proactive" Jag log mot kameran och den sissta repliken var sagt. Justin log stort mot mig.
"Bra. Det var det. Du ska bara få lite saker först." Han sträkte fram en påse med en massa Proactiv grejer. Jag tackade och slängde en blick Justin. Imorgon skulle vi till Miami. Jag var fylld av förväntan. Planet skulle gå klockan sex på morgonen. Mina väskor stog upradade i hallen mitt i hemmet.
Justin skulle sova hos oss inatt och hade sina väskor i bilen.
"Du är väl bara för bra." Justin gick mot mig med ett leende på läpparna. Jag log stort.
"Vet jag väl. Fast du är inte så dum du heller." Han flinade och kramade om mig.
"Ska vi åka nu? Din mamma väntar." Justin nickade mot utgången.
"Ja."
Jag sa hejdå till alla och tackade innan vi gick.
.
Vi la oss ner i sängen. Jag drog en lättad suck och log mot Justin i mörkret. Hans vita tänder och ansiktskonturer syntes. Han böjde sig fram och pressade sina läppar mot mina i en varm kyss.
"I love you. God natt baby." Justins hesa röst viskade.
"Jag älskar dig med.God natt, baby." Mina läppar mötte hans lena kind innan jag vände mig om och slöt mina ögon.
"Tack för att du finns, Justin." Jag log och tycktes höra ett leende på hans läppar.

Kommentera! Vill bara att dem ska till Miami nu där det kommer hända en del, men vad tycker ni???:o Ge förslag på något romantiskt och någor dramatiskt.:) Kramar!
be clear
be confident
be proactive

Börjat på del 23.

Som rubriken är skriven så har jag börjat på del 23. Kommer skriva klart den senare. :)

Börjat på del 23.

Som rubriken är skriven så har jag börjat på del 23. Kommer skriva klart den senare. :)

22 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Good Girls Goes Bad.

"Jag går och provar denna." Sky och Amanda nickade.
Jag stängde porten till provrummet och satte på mig den. Perfect. Tänkte jag och log.
När dem andra hade hittat sina klänningar gick vi och betallade, sedan åkte vi hem för att fixa iordning oss.
"När skulle Justin komma?" Amanda rotade runt i sin sminkväska. Jag ryckte på axlarna.
"Vet inte, men jag har för mig att Lil Twist ska komma." Jag log och dem andra skrattade. "Inte för att jag vet vad det har med saken att göra men ni kanske ville veta." Skrattade jag.


"Skynda!" Skrek jag högt. Vi skrattade och hoppade in i bilen. Justin satt bara och log. Han hade en ljusbrun läder jacka och en mörk lila under.
"Vad fin du är." Han kysste mig och jag besvarade den.
"Woohw! Vi sitter liksom här och ser allt i typ HD!" Amanda fnissade till medans Sky såg på oss. Jag skrattade till.
"Du var också snygg. Föresten Sky, njut av utsikten." Jag blinckade åt henne och sedan bar det av till Chris.
.
Musiken dunkade när vi klev ur bilen. Folk stog utanför och rökte, vissa hånglade villt. Justin tog tag i min hand och kollade skeptiskt runt. När jag mötte hans blick log han.
"Är det något som är fel?" Han skackade på huvudet.
"Nej, nej."
Vi gick in och kände marken dunka i tackt till musiken.
"Hej, kul att ni kom." Chris kom fram till oss med en öl i ena handen. Han kramade alla och stannade framför Justin. "Justin Bieber!? Schysst ju. Gillar din musik." Justin log och dem gjorde en såndär grabb hälsning innan vi följde med honom in till köket  för att få drika. Han blandade ihop redbull och vodka, när jag tog den första klunken kännde jag hur starkt det var. Justin svepte i sig allt i någon sekund. Hans ansiktsuttryck såg roligt ut när han ställde ner glaset. Jag skrattade till.
"Starkt?" Han nickade.
"Om det var." Han flinade mot mig och tog ett glas till.
.
Justins Perspektiv

Vi hade druckit en del, speciellt Vanessa. Hon skrattade och vinglade runt bland folkmassan. Jag gick mest som en stödpinne åt henne. Klockan var runt ett nu. Vanessa höll för munnen och jag visste att hon skulle spy. Jag bar upp henne och halvsprang förbi folket, ut till ett par buskar och släppte ner henne. Hon lutade sig framåt och jag hjälpte henne att hålla undan håret. Det lät hemskt och det värsta var att jag inte kunde göra något. Hon grätt och vände sig om. Vi kramade om varandra.
"Jag vill hem Justin, snälla." Jag tog tag i hennes hår och kysste hennes panna.
"Jag ska fixa det." Jag hade druckit och kunnde inte köra hem henne. Vi var helt enkelt tvugna att gå. Jag gick in och sa till Amanda och Sky att vi skulle gå nu. Chris lät mig ha kvar bilen tills imorgon, han var riktigt schysst.
.
Hon vinglade till och jag höll henne hårdare. "Jobbigt?" Hon kollade koncentrerat på vart hon satte fötterna och nickade.
"Du kan nog sova hos mig om du vill, du har ju kvar dina grejer hos mig så slipper du gå så mycket." Hon kollade oroligt på mig och skackade på huvudet.
"Din mamma kommer tro att jag är en idiot, det går inte."  Jag stannade till.
"Hon sover nu, om vi är tysta kommer hon inte att märka oss. Jag kan skicka ett sms till din mamma." Hon log.
"Okej."
Efter ett tag var vi äntligen framme. Jag bar upp Vanessa för trapporna och satte henne på sängen. Hon gick in på toaletten och sköljde av ansiktet, borstade tänderna.  Hon slängde sig i sängen och pustade ut. Jag tog av hennes skor.
"Klänningen." Hon vände på huvudet och blundade utmattat.
"Va?" Jag höjde ena ögonbrynet.
"Ta av den." Jag kollade häpet på henne och hoppades att hon inte skulle ångra det imorgon. Hon kollade på mig.
"Om du är blyg kan jag göra det."  Hon flinade och tog av den. Jag gick upp och bytte om och fixade mig själv. När jag kom tillbaka log hon mot mig. Jag la mig bredvid henne och la min hand om hennes midja. Hon stönade till. Jag kollade häpet på henne och drog av täcket. Hon hade ett ganska stort blåmärke på midjan.
"Vad har hänt?" Hon reste sig upp och kollade.
"Vet inte." Hon la sig ner igen och somnade snabbt. Jag la mig ner och kysste henne på halsen, sedan somnade jag.

Kommentera!:D Vill att något ska hända men vad?
Något Romantiskt och något dramatiskt.

Nästa del. :D

Kommer senare ikväll.

21 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Forever 21

Jag drog snabbt på mig ett par mjukis shorts och en stor t-shirt innan jag kom in till Justins rum. Han låg redan i sängen och smsade. "Jag har frågat pappa om vi kan komma till honom någon dag. Han ville också gärna träffa dig." Jag bäddade ner mig i sängen. "Så bra då." Han släckte lampan och kysste mig. En lång passionerad kyss."Im lost, in dreams and reality..." Viskade han.


Justins andedräkt smekte min bara hals. Jag ville bara ligga kvar och njuta av det.
"Är du vaken?" Jag vände mig om och mötte ett par hasselnötsbruna ögon, dem vackraste jag sett.
"Ja." Vi log mot varandra och jag kröp in i hans varma famn. Han kysste mig på pannan. Vi låg där ett tag men tillslut bestämde vi oss för att bytta om. Jag tog fram en vit tub topp som var ganska kort, ett par shorts och gick in till badrummet. Morgontrött som jag var så satte jag på mig mina shorts. Dörren öppnades och Justin kollade in. "Oj, förlåt." Han kollade ner i marken och backade undan. Jag kollade frågande på honom och bet mig i läppen för att inte bryta ut i skratt.
"Du vet det gör inget." Jag kikade ut mot Justin som kollade på mig. "Du har liksom sett mig i bikini och det är typ samma sak plus att du har sett andra i underkläder." Han skrattade till.
"Jo iförsig." Han log mot mig och stoppade ner sina händer i byxfickorna.
"Ville du ha något speciellt?" Han skackade på huvudet.
"Borstatänderna, men det kan jag vänta med." Jag nickade och satte på mig toppen, ett par smycken. Vi gick ner till köket och började fixa frukost. Medans vi skar frukt så vibrerade min mobil. Jag tog upp den och det var från Sky.
"Vem var det?" Log Justin och tog fram en till Jordgubbe från kartongen.
"Sky." Log jag och öppnade meddelandet.

"Tjenare tjejen! :D <3 Fick ett sms från Amanda att det skulle bli fest idag hos Chris! Kan inte du hänga med? Ta med Justin om det skulle gå bra. xxx"

"Vad ville hon?" Jag log stort.
"Hon undrade ifall vi ville hänga med på fest hos en kille från parrallelklassen. Vill du gå?" Han suckade och log.
"Jag kan prata med mamma, vart bor han?" Jag tänkte efter.
"Inte långt härifrån allafall men jag kan fråga." Han nickade och jag frågade Sky vart han bodde.
.
"Shit, vart ska man börja?" Sky suckade medans våra blickar pendlade mellan alla affärs skylltarna. Justin fick gå ut och jag antog att han var hos Ryan eller hemma för att hitta kläder. Själv var jag, Sky och Amanda ute för att shoppa.
"Vilka mer kommer?" Frågade jag.
"Vet inte riktigt men var beräd på att Katie säkert kommer." Jag suckade och nickade.
"Här! Snacka om att dem har kläder där!" Amanda styrde sina fotsteg mot Forever 21. Jag hade tappat räkningen på hur många gånger vi hade varit här inne och shoppat. När vi kom in möttes vi av en massa kläder. Golvet glänste och vi gick mot klänningarna. Efter ett tag av letande så hittade jag en söt klänning.
"Jag går och provar denna." Sky och Amanda nickade.
Jag stängde porten till provrummet och satte på mig den. Perfect. Tänkte jag och log.
När dem andra hade hittat sina klänningar gick vi och betallade, sedan åkte vi hem för att fixa iordning oss.
"När skulle Justin komma?" Amanda rotade runt i sin sminkväska. Jag ryckte på axlarna.
"Vet inte, men jag har för mig att Lil Twist ska komma." Jag log och dem andra skrattade. "Inte för att jag vet vad det har med saken att göra men ni kanske ville veta." Skrattade jag.

Kommentera!!! Kommer ett eller två (hoppas på två) till kapitel senare ikväll, imorgon kommer även runt två kapitlen eller tre. Ska försöka lägga ut två eller tre kapitlen om dagen nu eller mer!:)
OBS KAN FINNAS STAVNINGSFEL!VET ATT DET FINNS.

Skriver på del 21...

...kommer snart!

Nästa del och rekordet. :D

Vill fira mer så imorgon kan man la säga att vi ska ha efterfest?! xD haha! Hur vill ni att det ska firas?

svar på kommentar

Fick en fråga av Tyra som äger http://meheartjustin.blogg.se/ (En sjukt bra novell) om jag kan hoppa ner en rad när någon pratar och det kan jag göra! :D Så nu vet alla det.^^

:S

Blev lite konstigt innan. det blev typ 2 kapitel av samma del på typ 15,16,17 o 18:S haha!

20 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Dreams And Reality.


EXTRA LÅNGT KAPITEL!
-För att det har varit besöksrekord!:D-


Det var varmt och vi gick längre och längre ut. "Shit." Jag kollade ner på dem små fiskarna som cirkulerade runt våra ben och kasstade mig i Justins famn. "Det är bara fiskar." Flinade han. "Dem kan bitas." Jag höll hårt om honom. Vi badade ett tag innan vi gick upp. Ett gäng paparatzzis började fota oss men ingen av oss bryde sig. Han stannade och tryckte mig närmare sig. Han kollade mot dem, bet sig i läppen och tryckte sedan upp mig mot en klippa. "Låt oss avslöja allt nu." Vi båda flinade innan vi kysste varandra.


Vi packade ihop alla saker i tystnad. Ingen dålig, ingen pinsam bara en tystnad med två stora flin. "Du, kan du inte komma över till oss ikväll? Vi kanske kan sova över eller något." Justins röst brött tystnaden. " Visst." Jag log ett brett leende och stoppade ner min handduk i strandväskan. "Schysst." Sa Justin medans vi reste oss upp. Över min bikini hade jag tagit på mig en grå oversize tröja. Justin tog tag i min hand och vi började gå mot mitt hus. När vi hade gått en bit hörde jag två välbekanta röster lite längre bort.
"Hey, kolla!" Jag sprang lite längre fram för att se vilka det kunnat vara. Två blondiner som även råkade vara mina två bästisar. Jag skrattade högt. "Det är Amanda och Sky." Sa jag och började springa. "Vänta!" Justin kom springandes efter mig. "Amanda, Sky!" Ropade jag. Dem vände sig om och skrek till samtidigt som dem började springa mot oss.  Vi möttes i en stor grupp kram och skrattade. "Shit, du är sämst på att höra av dig!" Amanda slog till mig löst på axlen. "Jag vet..." Jag kollade ner i marken och tänkte på det hon sa. Det stämde så väl in på mig just nu. "Lova att du blir bättre." Log Sky. Jag nickade ivrigt. "Ja. Den här gången lovar jag."  Alla log ."Så, vad ska ni hitta på då?" Amanda drog baksitt hår med fingrarna. "Vi ska hem till Vanessa och packa. Hon ska sova hos mig, omhon får." Justin drog mig närmare hans kropp med ett leende. "Okej, men ska vi hitta på något någon dag?" Både Amanda och Sky kollade på mig. "Visst. Men vi måste nog gå nu." Jag lipade med munnen och kramade om dem. "Hejdå." Sa dem samtidigt. Både jag och Justin vinkade hejdå. Sedan fortsatte vi att gå hem.
.
Jag pustade ut när jag ställde ner väskan med packning på en två kilo. "Varför tog du med dig så mycket saker om du ens inte orkar bära på det?" Skrattade Justin och la sig på sängen. Jag ryckte på axlarna. "Jag behövde allt och för att jag trodde att du kunde hjälpa till att bära som du sa." Flinade jag och satte mig jämte Justin. "Jag hjälpte ju till men sen så ville ju du ta den själv bara för att jag inte var tillräkligt försiktig." Jag log. "Jo iför sig." Jag la mig bredvid Justin som la sin arm runt mig. "Shit." Jag höjde ena ögonbrynet."Ha?" Justin flinade. "Inget." Jag kollade nyfiket på honom. "Säg det." Han skackade på huvudet."Ditt hår har blivit ljusare." Han tog en slinga och kollade på den. Jag suckade och la mig ner till rätta. "Va jobbig du är."
Pattie hade lagat mat och alla tre var samlade runt bordet. Det var tacos. "Så jag antar att Justin hälsade tack så mycket från mig när han fick sova hos er. Jag är så tacksam." Pattie log vänligt mot mig. "Javisst gjorde han det. Det var inget." Skrattade jag och fyllde tortilasbrödet med fyllning. "Hur gick det på auditen?" "Bara, bra tack." Filmen skulle handla om romantik och dans. Jag kunde få vilken roll som helst men jag hade sagt till regisören Sasha att jag inte ville ha någon roll med en massa kyssar och sånt, jag hade ju trotts allt Justin nu.
Vi åt upp och hjälpte Pattie att plocka undan allt från bordet. När vi var klara gick vi upp till Justins rum. Min mobil ringde och jag svarade utan att kolla vem det var. "Ja hallå."Sa jag glatt. "Hej gumman.Hur mår du?" Rösten som befan sig på andra sigan luren var min pappa. "Hej! Jag mår bara bra. Du då?" "Bara bra. Jag undrade bara ifall du och Justin ville komma hit till miami någon gång nu när det är sommar lov?" Han hade tydligen fått reda på det av bilderna från stranden eller mamma. Kanske både och. "Visst, det ska väl inte vara några problem."
Vi pratade lite till sedan la vi på. Jag skulle skicka iväg något sms till honom när jag visste när vi kunde komma sa han.
"Var det din pappa?" Log Justin. "Ja, han undrade ifall vi kunde komma till Miami och hälsa på honom? Han ville verkligen träffa dig." Han nickade. "Självklart, vi kanske kan åka till Stratford också någon gång och hälsa på min pappa." Hans leende blev allt större av förväntan och lika så gjorde mitt. "Det kommer bli skit kul ju." Sa Justinoch jag nickade instämande. "Typ helt awsome." Skrattade jag.
.
Jag drog snabbt på mig ett par mjukis shorts och en stor t-shirt innan jag kom in till Justins rum. Han låg redan i sängen och smsade. "Jag har frågat pappa om vi kan komma till honom någon dag. Han ville också gärna träffa dig." Jag bäddade ner mig i sängen. "Så bra då." Han släckte lampan och kysste mig. En lång passionerad kyss. "Im lost, in dreams and reality..." Viskade han.

Kommentera!!!:D Hoppas det blev ett långt kapitel för er!
6 4 kommentarer så får ni mer!

BESÖKSREKORD! :D

Så damn glad just nu! Tack vare era tipsningar och kidrauhlstorys.blogg.se så har jag haft mer en dubbelt så många besökare! Är så glad och detta ska firas! :D Hur vill ni att det ska firas? GOSH!  TACK, TACK , TACK ,TACK! CHEESES! Hoppas att alla stannar bara! :) Glöm nu inte att följa mig på Bloglovin, kommentera eller skriv i chatten om hur ni vill att det ska firas. ÄLSKAR ER ALLIHOPA! :D Vill bara skriva nu men klockan är typ halv elva på kvällen och ska upp tidigt imorgon. :P

Från 21 sidvisningar och 14 unika besökare igår till 129 sidvisningar och 49 unika besökare! Detta är bara nu också!!!!!!


19 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Officiall Love

Jag reste mig upp och kysste henne. "Jag borde ha vetat bättre, förlåt." Hon kollade ner och när hon väll kollade upp så var hennes ögon tårfyllda. "Nej, jag har varit en player men jag är inte det längre." Jag smekte hennes kind och hon log. "Jag skulle aldrig göra något sånt." Vi kramade om varandra och dröjde ut på den ordentligt. "Jag måste nog åka hem nu." Log jag. Hon nickade. "Vi kanske kan ses imon?" Hon suckade. "Jag har en audition då men det ska väl inte ta hela dagen. Du kanske kan hänga med?" Hon log och jag skrattade. "Det kan jag säkert." Vi kysstes och sedan satt jag i bilen på väg hem.
Jag vaknade upp av att mobilens irreterande alarm skar i öronen. Den var fortfarande inte bytt. Jag suckade irreterat, tog tag i den andra kudden som låg bredvid och tryckte den mot huvudet för att stänga tjutet utanför mitt huvud. "Vakna nu!" Alicia stängde av mobilen och hoppade upp i sängen. "Mmm" Mummlade jag. Jag satte mig upp och Alicia satte sig ner jämte mig. Hennes blonda hår var flätat i två flätor som löpte ner till hennes midja. "Höredu du." Flinade jag. Hon höjde ena ögobrynet. "Kan inte du fixa frukost till mig medans jag bytter om?" Jag reste mig upp och gick mot garderoben. "Visst." Hon hoppade ner från sängen och sprang med korta steg ner till köket. Jag tog på mig ett vit svart randigt linne och ett par slitna shorts, gick in till badrummet och fixade iordning resten. Jag tog mobilen och knappade in ett sms till Justin. "Hoppas du har vaknat!:D Vi åker snart. Ska bara äta. ;) xx <3" Jag halvsprang ner för trappan och satte mig ner på en utav dem åtta köksstolarna runt bordet. "Här." Alicia ställde skålen med flingor framför mig. Hon skickade fram en tallrik med sin egna macka på. Bredvid den la hon en kniv. Jag log medans jag skar bort kanterna. "Så..." Jag skickade tillbaka den och hon tog en tugga. "Är du nervös?" Frågade hon och jag tog en sked med flingor i munnen. Jag skackade på huvudet. "Inte så mycket." Log jag. Min mobil vibrerade och jag tog upp den. Det var från Justin som jag trott och jag öppnade det. "Då ses vi snart!;) xxx <3" Jag log och knappade in "Jajemensan!;Dxx<3". "Vem var det?" William lutade sig över min axel och jag kännde lukten av hans vax i håret. Han hade det typiska svenska kill håret - eller igelkottshår som jag och mamma brukar säga. Det verkade gå hem riktigt bra här i USA eftersom att han hade tjejer efter sig hela tiden. "Justin." Jag la mobilen på bordet och William satte sig ner jämte mig med ena armen lutad mot köksbordet. "Ska han med?" Han flinade och jag nickade till svars. "Schysst." Han sträckte sig efter en sked och fiskade upp ett par flingor från min skål. "Det är svårt att fixa sin egna frukost nuförtiden va?" Jag suckade och drog skålen från honom. "Jepp." Han gjorde en macka och åt upp den på nolltid. Jag åt upp resten av flingorna och städade undan alla grejer från bordet. Mamma kom ner springande för trappan. "Vi måste åka nu. Justin är klar va?" Jag nickade. Vi sprang ut till bilen och åkte iväg till Justin. När vi var framme han vi precis innan det var min tur. Jag sa mina repliker och sedan var det bara att åka hem och vänta. Vi stannade utanför Justins hus.
"Ska vi hitta på något?" Frågade Justin. "Visst, vi kan gå till stranden?" Han nickade. "Jag ringer när jag är klar." Log han. Vi sa hej då och jag åkte hem för att byta om.
.
Jag satte mig på handuken och väntade på Justin. Han kom springades mot mig och höll i hans keps sedan kysste mig. "Har du väntat länge?" Log han."Nej, jag kom precis." Han skrattade och drog upp mig. Vi gick hand i hand ner till vattnet. Det var varmt och vi gick längre och längre ut. "Shit." Jag kollade ner på dem små fiskarna som cirkulerade runt våra ben och kasstade mig i Justins famn. "Det är bara fiskar." Flinade han. "Dem kan bitas." Jag höll hårt om honom. Vi badade ett tag innan vi gick upp. Ett gäng paparatzzis började fota oss men ingen av oss bryde sig. Han stannade och tryckte mig närmare sig. Han kollade mot dem, bet sig i läppen och tryckte sedan upp mig mot en klippa. "Låt oss avslöja allt nu." Vi båda flinade innan vi kysste varandra.

Kommentera! Bara något stressat kapitel innan jag ska åka. :) När jag loggar in nästa gång vill jag se en heldel kommentarer! ;D

18 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - That Textmessage

"Hey babe! Jag saknar dig med. Dina ögon är dem vackraste jag någonsin sätt." Jag fick en playback till den där gången jag tvättade hans sår."Du vet den första gången jag såg dig var när du var på Jay Leno."Sa han."Vet du vad det första jag såg?" Frågade han. Jag skakade på huvudet."Nej." Sa jag tyst. "Dina ögon... och det är det fortfarande det första jag ser hos dig." Det betyder ju att dem är vackra? Va? "Jag älskar dig mer än Vanessa. Det kommer aldrig bli något mellan oss." Fortsatte hon...
"I love you." Hade han sagt här om dagen. " Slash Bieber." Hon avslutade högläsningen och jag raffade åt mig mobilen. Allt stämde, det stod så. Jag kollade vilket nummer det var från och jämförde det med Justins riktiga. Jag kunde inte tro det... Det var samma nummer. Det var från Justin...


(Hittade inga andra bilder :S)

Tyst gick jag in i huset och halv sprang med tårar i ögonen. Jag slängde mig i sängen och kvävde mitt grått. Av alla killar jag hade träffat som vissat sig vara idioter så trodde jag att han var bättre, om det nu var han. Annorlunda.
Mobilen plingade till och jag sträckte mig efter den. På displayen stod det namnet jag inte hade lust att se just nu, Justin.
Justins perspektiv...
Jag skickade iväg det fjärde smset om att hon skulle svara. Något var fel, det var något som hade hänt. Jag sprang ut och kasstade mig in i bilen av orohet. Med gasen i botten körde jag raka vägen till Vanessa. När jag kom hem till henne gick jag tyst till baksidan och kollade in i fönstret till hennes rum. Jag såg henne. Hon grät, men varför. Jag drog fram min mobil och ringde upp henne. Singnalerna gick,inget svar. Jag knappade in ett meddelande om att hon skulle kolla ut. Från marken, ett antal meter nedanför henne såg jag hur hon öppnade meddelandet. Hon kollade ut mot mig med en ledsam blick och gick ut på balkongen. "Det smset. Det ändrade hela min syn på dig." Jag kollade frågande på henne. "Vilken sms?" Sa jag och höjde ena ögonbrynet. "Det som du skickade till Katie. Bortförklara dig inte att det inte var du för jag såg att det var ditt nummer." Hon såg besviken ut och jag suckade. "Jag vet inte hur det kan vara från mig, men du måste tro på mig. Det kan inte ha varit jag. Jag har inte ens hennes nummer." Hon huttrade till och gick ut från balkongen. Jag suckade och satte mig på en sten. Blicken satt i marken och just nu hade jag bara lust att slå till Katie."Ge mig din mobil." Jag kollade upp och såg Vanessa gå mot mig med sin muskelösa arm utsträckt mot mig. Hon hade bara på sig ett tunt vit linne och et parmjukisbyxor. Jag letade upp min mobil och gav den till henne. Hon kollade igenom mobilen och strax efter gav hon tillbaka den. Jag reste mig upp och kysste henne. "Jag borde ha vetat bättre, förlåt." Hon kollade ner och när hon väll kollade upp så var hennes ögon tårfyllda. "Nej, jag har varit en player men jag är inte det längre." Jag smekte hennes kind och hon log. "Jag skulle aldrig göra något sånt." Vi kramade om varandra och dröjde ut på den ordentligt. "Jag måste nog åka hem nu." Log jag. Hon nickade. "Vi kanske kan ses imon?" Hon suckade. "Jag har en audition då men det ska väl inte ta hela dagen. Du kanske kan hänga med?" Hon log och jag skrattade. "Det kan jag säkert." Vi kysstes och sedan satt jag i bilen på väg hem.

Blev ingen världslång del men, men. Kommer säkert upp fler delar idag. :)

17 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Romance And A Player?

Plötsligt om jag på att jag måste ringa min mamma så jag letade upp henne i kontaktlistan och ringde upp henne. Hon svarade nästan direkt. "Hej." Svarade hon."Hej." "Hur har du det?" Frågade hon."Bara bra." Log jag. Vanessa reste sig upp och satte sig på en annan stol jämte mig. "Va bra, du får tacka dem så mycket." Sa hon. "Det ska jag göra."
Vi pratade ett litet tag till sedan umgicks jag med Vanessa. Efter ett tag bestämde vi oss för att äta på donken (mc Donalds). Vi tog på oss skor och jackor sedan tackade jag för att jag hade fått sova här. Jag tog min väska och sedan åkte vi iväg.Vi tog på oss solglasögon och varsin keps. Justin brukade tydligen ha ett par i bilen utifall att. Jag fick en vit NY keps och han hade en vit som passade hans kläder. Vi hade även hämtat upp Kenny som skulle se till att vi inte blev påhoppade och sånt. Vi gick in snabbt men dessvärre blev vi upptäckta. En bunt av människor sprang mot oss. Vi kollade ner i marken och svarade ingen. Vi kom in och alla stirrade på oss när vi gick mot kassan för att beställa. "Vad ska du ta?" Frågade jag. "Vet inte. Vad ska ni ta?" Jag ryckte på axlarna och vi kollade på Kenny. "Big Mac." Log han. "Gosh, dem här glasögonen är ju livsfarliga. Jag ser ingenting." Justin och Kenny skrattade till. "Ta av dem då. Dem har ändå sätt oss." Flinade Justin. Jag tog av dem och satte dem på kepsens skärm. "Nice." Skrattade Kenny. Tillslut var det vår tur att beställa. Vi beställde, tog imot maten och satte oss längst in i ett hörn. Ett par fans kom mot oss och vi log. "Hej, kan vi få ta ett par bilder och få autografer." Stammade en blond tjej som stod tillsammans med ett par andra tjejer. "Visst." Log Justin han reste sig upp, tog ett par kort och skrev autografer. "Kan inte du också vara med på en bild?" Frågade dem. Justin nickade och drog upp mig från den lilla soffan. "Ja, det vill hon." Vi tog ett par bilder och jag skrev autografer.
Jag och Justin satte oss igen och började äta. "Det känndes konstigt." Sa jag och doppade en pommes i ketchupen. "Det är bara bra att du vänjer dig." Flinade han. "Det kommer bli värre sen." Sa Kenny. "Jag beundrara verkligen er som klarar av det. Det måste vara svårt." "Det är det, så njut nu av lungnet." Justin smålog och fortsatte att äta.
.
Jag kollade ut genom bilrutan. Träden sträckte sig längst vägen, vissa var mindre än dem andra. Efter att vi hade ätit klart skjutsade vi hem Kenny. Justin ville vara ifred med mig vilket jag tyckte var väldigt gulligt. "Vart ska vi?" Frågade jag och kollade nyfiket på honom. "Det är typ tionde gången du frågar det. Du får vänta och se." Skrattade han och la handen på mitt lår. Jag suckade och log. Vägen var lång och naturen skiljde sig från stans stressande miljö. En natur lik Sveriges skogar som man hittade lite här och där. "Miljön påminer mig om Sverige." Log jag. "Jag har hört det. Många säger det. Jessica Alba berättade även att alla var snygga där och att luften var ren. Det där med tjejerna tror jag på." Blinkade han.
Justin parkerade bilen och sprang snabbt över till min sida. Likt en gentleman öppnade han dörren till mig. Jag klev ut och tackade. Hand i hand gick vi mot en brygga. Luften var frisk, fåglarna kvittrade och vattnet lungnande. "Det är verkligen jätte skönt att vara här." Log jag. "Jag vet, det är därför detta är mitt favoritställe." Han kysste mig och gick rakt fram så att jag gick backlänges, bort från vattnet. Vi la oss ner på marken. Han kysste min nacke och hans händer lekte under min tröja.
.
Vi åkte hem och Justin kysste mig godnatt. "Bye." Vinkade jag. "Hejdå shawty." Han åkte iväg och jag var tvungen att gå en liten bit för att komma hem. Det var mörkt ute och endast gatulyktorna, stjärnornas ljus lös upp gatan. "Hey!" Jag kollade bak och fick syn på Katie. "Jag varnade dig." Hennes blick var som själva djävulen. Dem skrek av ilska och det ända du vill göra är att springa...men rädslan gjuter fast dig i marken, du kan inte andas. Hon kom närmare och tillslut ståg jag öga mot öga med henne. "Varför fortsätter du att vara med honom." Viskade hon hotfullt. "Jag antar att jag älskar honom för mycket." Jag kollade på henne med samma blick. Hon var tyst. "Synd." Log hon. "Varför?" Hon flinade. "Han älskar mig mer." Jag visste att det inte stämmde. "Du ljuger." Hon skackade på huvudet. "Du tror mig inte va?" Hon såg allvarlig ut. "Han är en player Vanessa!?" Jag skackade på huvudet, rädd för att det var sant. "Är du så upptagen med att kyssa honom utan att fatta?" Röt hon. "Ända sen festen har vi smsat. Kolla!" Hon vissade upp sin mobil med glädje. Jag kollade bort."Du vet det va? Ska jag läsa högt?" Frågade hon. Hon psykade mig totalt. "Hey babe! Jag saknar dig med. Dina ögon är dem vackraste jag någonsin sätt." Jag fick en playback till den där gången jag tvättade hans sår."Du vet den första gången jag såg dig var när du var på Jay Leno."Sa han."Vet du vad det första jag såg?" Frågade han. Jag skakade på huvudet."Nej." Sa jag tyst. "Dina ögon... och det är det fortfarande det första jag ser hos dig." Det betyder ju att dem är vackra? Va? "Jag älskar dig mer än Vanessa. Det kommer aldrig bli något mellan oss." Fortsatte hon...
"I love you." Hade han sagt här om dagen. " Slash Bieber." Hon avslutade högläsningen och jag raffade åt mig mobilen. Allt stämde, det stod så. Jag kollade vilket nummer det var från och jämförde det med Justins riktiga. Jag kunde inte tro det... Det var samma nummer. Det var från Justin...

Vad tror ni? Är det från honom? :O KOMMENTERA!!!
Under helgen kommer det inte up någon ny del eftersom att det är den 22-24 så ni får vänta lite. :/


KIDRAUHLSTORYS.WEBBLOGG.SE

Kolla in http://kidrauhlstorys.webblogg.se/! En sjukt bra novell!  :)Hon är bara 12 år och skriver som en författare! Men lova att ni inte slutar läsa här!:D Det är väl bara den naktdelen att länka hennes blogg. :S Haha! LOL! ^^ 

16 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Goodmorning Sunshine!

En ytterligare blixt lös upp rummet med ett muller. Denna gången blev jag skräckslagen och andades häftigt in. Jag lutade överkroppen mot mina underarmar och kollade ut. "Ta det lungt. Det är inget farligt." Hans hesa röst lungnade mig och han kröp under mitt täcke. Justin rättade till kudden och la sin arm runt min midja, kysste mig på halsen och somnade. Hans andedräckt nuddade min nackna hy. Jag kännde mig lugnare och snart somnade även jag.
Katie...
Regnet föll från himmlen medans jag kollade mot hennes fönster. Det var bara inte sant! Dem sov säkert i samma säng nu tillsammans. Så perfekta. Men inte så länge till, inte om jag fick bestämma.Jag vaknade nästa morgon av att solens strålar lös igenom gardinerna. Justin hade fortfarande sin arm runt mig, precis som igår. Jag drog en djup suck och gick upp. Helst hade jag bara velat somna om men det kunde jag inte med en massa ljus i ansiktet. Justin vände sig om med täcket och stönade till. Jag skrattade och gick in till toaletten för att ta en dusch. Vattnet började rinna från kranen när jag hade vridit på den. Innan jag låste dörren kollade jag snabbt på Justin som fortfarande sov.
.
Justins perspektiv.

Jag vaknade av att jag hörde duschen. Vanessa låg inte i sängen så jag antog att det var hon som duschade. Jag la mig på rygg och suckade. Tröttheten var fortfarande kvar när jag reste mig upp. Jag bytte om och satte la mig på sängen. Vattnet stängdes av och jag reste mig upp. Efter ett par minuter kom hon ut. Hon hade ett par shorts och en tröja på sig. "Godmorgon." Log hon. "Goodmorning sunshine." Jag kysste henne och hon besvarade den. Vi gick ner och jag kännde lukten av bagels. "Godmorgon." Ellen - Vanessas mamma ställde fram ett fat med melon och log mot oss. "Godmorgn." Sa vi samtidigt. "Har ni sovit gott?" Jag flinade för mig själv. "Ja. Själv?" Log jag. Vanessa satte sig ner och jag satte mig gämte henne och William. "Bara bra tack." Skrattade Ellen.
.
När alla hade satt sig till bords bad vi och började äta. Vanessa log hela tiden. Hon var så söt. Jag pratade med William men snart pratade alla tillsammans om allt möjligt. "Pattie ringde innan och sa att du skulle ringa henne sen." Log Ellen. "Okej." Jag tog en till bagel och tog en klunk. "Sen Vanessa så har Erin fått ett samtal om en reklam för new Proactiv om du är intresserad? " Hon nickade. "Visst. När då?" "På Torsdag nästa vecka.".
Efter vi hade ätit klart gick upp till hennes rum och ut på balkongen. "Jag tänkte att vi kunde gå ut och äta något sen om du vill." Sa jag och satte mig på en solstol. Vanessa satte sig i mitt knä ochlutade sitt huvud mot mitt. "Visst, men hur blir det med alla papps?" Frågade hon. "Jag skäms inte över att vara med dig så för mig spelar det ingen roll att jag syns med dig." Log jag och kysste henne. "Jag skäms inte över dig heller." Log hon. Plötsligt om jag på att jag måste ringa min mamma så jag letade upp henne i kontaktlistan och ringde upp henne. Hon svarade nästan direkt. "Hej." Svarade hon."Hej." "Hur har du det?" Frågade hon."Bara bra." Log jag. Vanessa reste sig upp och satte sig på en annan stol jämte mig. "Va bra, du får tacka dem så mycket." Sa hon. "Det ska jag göra."
Vi pratade ett litet tag till sedan umgicks jag med Vanessa. Efter ett tag bestämde vi oss för att äta på donken (mc Donalds). Vi tog på oss skor och jackor sedan tackade jag för att jag hade fått sova här. Jag tog min väska och sedan åkte vi iväg.

Kommentera!!!:D Hände inte så mycket i denna delen men i nästa kommer det börja hända lite saker. ;) Kommentera nu! Har inte fått så många kommentarer nu för tiden. :( Ni och alla söta kommentarer är ju min drivkraft. Plus att jag undrar ifall ni kan få hit fler läsare? :)'
KRAMAR!!!!

(21/7) Delar o.s.v.

Detta händer! :D
Snyggingen Justin! ;)
Följande delar som ska komma ut.

[X]Del 16 - 21 Juli
[ ]Del 17 - 21 Juli
[ ]Del 18 - ev. 21 Juli.
22-24 kommer det inte ut några nya delar!

Den 25 kommer då ev del 18 om den inte kommer ut den 21 med andra kapitel. :) Om du har några frågor om detta kommentera eller om något annat- Blogresponse! Har du några förslag om vad ni vill ska hända så berätta!  :)
KRAMAR!

Länk utbyte?

Hejsan alla läsare! :D En fråga först innan själva saken. Vad har hänt med era kommentarer? :/ Har inte fått en på jättelänge ju. :o
Men iallafall så funderar jag att göra lite reklam åt er som läser. :) Om ni vill göra ett länk byte med mig så kan ni kommentera eller skicka ett mejl till Bieberromance@live.se. :) Och så några fler frågor...
Hur kommer det sig att du läser min blogg? Hur gammal är du? :) Bara för att undersöka lite. ;)
Kramar!

UPDATE: Är du duktig på att fixa bloggar så mejla! :D

15 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Hello, Virgin!

George hade åkt hem så William och Justin umgicks rätt mycket. Jag och mamma lagade mat. Hon pratade mycket om gott om Justin. Att han var snäll, söt och sånt. När vi väl satt och åt pratade alla med varandra och verkade komma bra överrens. Vilket var väldigt bra. Vi bestämde oss för att kolla på film tillsammans så alla satte sig i vardagsrummet. Det fick bli Avatar. Justin satte sig bredvid mig. Hans hand i min.

Efter filmen var vi båda ganska trötta så vi bestämde oss att gå och lägga oss. Vi borstade tänderna, medans han bytte om tvättade jag bort sminket och bytte om. När jag kom ut satt Justin i bar överkropp och ett par mjukisbyxor i min säng. Jag log och satte mig bredvid honom. "Jag vill inte sova än." Han kollade på mig och slickade sina läppar. "Vad ska vi göra då?" Han ryckte på axlarna. "Vi kan lära känna varandra lite mer? Typ Sanning eller konsikvens?" Jag skrattade. "Man gjorde ju det när man var liten men okej. Har du något som man kan snurra?" Frågade jag. Det sissta lät helt konstigt? "Ja." Han skrattade och lutade sig ner mot en tom cola flaska samt en bok som jag hade slutat att läsa sedan åratal tillbaka. Eller... tja, inte åratal men det känndes så iallafall. "Så vem ska börja?" Frågade han och placerade flaskan på boken. "Det spelar ingen roll. Du?" Han flinade och snurrade flaskan. "Kan jag bara få fråga dig en sak?" Jag kollade på flaskan och sedan på Justin. "Visst." Han stoppade flaskan så att den pekade mot mig. "Varför har vi en flaska? Det behövs inte när man är två ju." Han slängde boring bort den och log."Sanning eller konsikvens?" Frågade han. "Sanning." Han suckade. "Jag som tänkte att du skulle kysst mig. Aja, Är du oskuld?" Han sa det som om det inte var pinsamt eller något. Jag spärade upp ögonen. "Vad?" Frågade han."Jag är inte van vid såna frågor bara." Han nickade."Men är du?" Jag nickade bara tillsvars. "Jag har inte hittat den rätta. Sanning eller konsikvens?" Han log. "Sanning." Bara för att retas så bestämde jag mig för att ställa samma fråga. "Är du oskuld?" Skrattade jag fram. Jag var inte van vid att ställa sådana frågor eller att svara på dem. "Nopp." Jag hajade till och kollade chokat på honom. "Varför är du så chockad?" Log han och höjde armarna. "Varför skulle jag inte vara det? Inte för att jag är chockad så men, det verkar inte som det." Flinade jag.
.
Jag kunde fortfarande inte komma över det. Fråga mig inte varför för det har jag inget svar till. Justin låg på madrassen och sov. För mig hade han gärna fått sova hos mig men det hade krävts mycket av mamma innan hon tillät det. Allvarligt talat kunde jag bara skita i det nu. Det knastrade på fönstret när regnets droppar träffade fönstret. Precis som i en skräckfilm fast mycket mysigare. Knastret hördes inte när något helt annat träffade fönstret. Det lät som en sten men jag var inte säker. Jag kollade på Justin som inte verkade blivit störd av det och reste mig upp för att kolla vad det kunde ha varit. Med försiktiga steg gick jag mot fönstret. När jag kollade ut såg jag bara ett mörker och hur växterna vajade med vinden, inget annat. Jag gick tillbaka och la mig ner i sängen så att jag kollade på Justin. Han såg så fridfull ut när han låg där. En ytterligare blixt lös upp rummet med ett muller. Denna gången blev jag skräckslagen och andades häftigt in. Jag lutade överkroppen mot mina underarmar och kollade ut. "Ta det lungt. Det är inget farligt." Hans hesa röst lungnade mig och han kröp under mitt täcke. Justin rättade till kudden och la sin arm runt min midja, kysste mig på halsen och somnade. Hans andedräckt nuddade min nackna hy. Jag kännde mig lugnare och snart somnade även jag.
Katie...

Regnet föll från himmlen medans jag kollade mot hennes fönster. Det var bara inte sant! Dem sov säkert i samma säng nu tillsammans. Så perfekta. Men inte så länge till, inte om jag fick bestämma.

OJ,OJ! Vad tror ni kommer hända nu?Kommentera!:D

14 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Avatar

Efter ett tag av prat somnade Sky. Hennes tunga andetag hördes över hela rummet. Mobilen vibrerade på brdet intill och jag svarade. "Hallå." Från den ena änden till den andra hörde jag Justin. "Hej.". Jag log trött. "Varför ringer du nu?" Frågade jag. "Kolla läget." Jag skrattade tyst. "Kollade läget? Vaddå?" Jag reste mig upp och gick ner till vardagsrummet. "Ne, kan bara inte sova." Med en duns låg jag på sängen. "Samma problem här. Sky snarkar snart." Log jag. Han skrattade till. "Jasså, då kommer du inte kunna sova på ett tag." Jag skackade på huvudet. "Nopp." "Just det, kan jag sova hos er imorgon? Mamma ska inte vara hemma då. Pyjamasparty du vet."
"Ska kolla med mamma." Log jag och stängde ögonen. "Bra, sov gott. Bye." Sa han hest. "Detsamma." Vi la på och snart så hade mina andetag blivit tyngre. Sömnen tog över.


Jag öppnade sakta ögonen. "Så du har sovit i soffan?" Skrattade Sky. "Du snarkade nästan." Log jag och vände mig om så att jag kollade in i ryggstödet. "Kom nu. Klockan är ju snart tolv." Rekord! Klockan tolv?! Jag hade aldrig sovit så länge. "Tolv." Jag kastade mig upp och sprang upp till rummet. "Har George och dem sätt mig där nere? När jag sov?" Sky skackade på huvudet. "Nepp. Dem har bara spelat kinect hela tiden. Jag var med lite men det var inte så roligt." Hon satte sig på sängen medans jag tog på mig ett par shorts och en topp. Jag halv sprang in till badrumet och drog några tag med mascaran på ögonfransarna. "Varför har du så brotom?" Frågade hon. "Jag vet inte. Jag måste ringa mamma. Hon har åkt till affären va?"  Hon nickade. "Något viktigt antar jag." Skrattade hon. "Ja." Snabbt Sprang jag ner till undervåningen. Jag raffade åt mig mobilen och sprang utt på altanen. "Vänta? Vad ska du fråga?" Sky log nyfiket. "Lova att inte säga till någon." Hon nickade ivrigt. "Justin ringde igår och frågade ifall han fick sova här inatt för hans mamma skulle på något pyjamas party." Hon gapade stort innan hon fick till en flirtig blick. "Uohh." Skrattade hon. Jag suckade."Sluta nu. Vad tror du om mig egentligen?" Jag ringde upp mamma och hon svarade snabbt. "Hej." Svarade hon glatt. I bakgrunden hörde jag lugn musik som man brukar ha i köpcentrum men som också var på gränsen att överröstas av folk och galgor som tjöt en anning. "Hej. Kan Justin sova över hos oss i natt? Hans mamma skulle på pyjamasparty och hon gillar inte att han är själv hemma." Hon skrattade till lite. "Det går inte i gästrummet för det ska renoveras idag men han får inte sova i din säng." Jag suckade. "Ibland undrar man vad folk tycker om mig men okej. Han får sova på madrassen." Jag slängde en blick på Sky som log. Vi sa hejdå och Sky var tvungen att åka hem. Nu var det bara jag och grabbarna kvar i huset.
.
"Sluta då." Röt jag. William Backade undan. "Okej." Jag röt ännu en gång. "Kolla nu." Sa jag och vände mig om. "Jag är dyngsur." Tillade jag. Mamma kom in och kollade på William. "Det var väl onödigt." Sa hon allvarligt. "Jag går upp och byter om." Jag sprang upp för trapporna och bytte tröja. Den var vit och ganska enkel. Dörren öppnades på nedervåningen och alla hälsade vänligt. Jag antog att det var Justin som hade kommit efter att jag hade hört personens röst. Jag gick in till toaletten och satte upp mitt hår i en bulle. Det var skönt att få lufta nacken från all värme. Det knackade på dörren och Justin kom in med en väska runt axlen. Det var den tredje personen jag hade sätt med en väska sådär. "Hej." Log jag och satte i ett spänne. "Hej. Vart ska jag sova?" Frågade Justin. Jag pekade på madrassen. "Där. Inte första klass som du kanske är van vid men gästrummet ska renoveras så." Jag satte händerna i fickan och log. Han ställde ner packningen och kollade runt i rummet. Hans blick stannade och han log. "Så du är också en Beliber?" Jag kollade vart han hade kollat och såg planschen på garderobs väggen. "Ja, ditt största fan." Skrattade jag. Han kramade om mig hårt och vi vaggad från sia till sida. "Och jag är ditt." Vi skrattade. "Jasså, coolt." Vi släppte taget av varandra och satte oss på sängen för att kolla Twitter och sånt.
George hade åkt hem så William och Justin umgicks rätt mycket. Jag och mamma lagade mat. Hon pratade mycket om gott om Justin. Att han var snäll, söt och sånt. När vi väl satt och åt pratade alla med varandra och verkade komma bra överrens. Vilket var väldigt bra. Vi bestämde oss för att kolla på film tillsammans så alla satte sig i vardagsrummet. Det fick bli Avatar. Justin satte sig bredvid mig. Hans hand i min.

Kommentera!!!!:D  5 Kommantarer och ni får del 16IDAG!

?

Är det bara jag som ser det eller har bloggen blivit konstig?:S

13 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Sleepover.

Jag log hela simturen fram till Justin. "Varför hoppar du inte i bara." Log han och fångade in mig i sin famn. "För att jag har en massa smink på mig." Log jag. "Det är väl bara att ta på nytt sen. Du är lika fin utan." Jag skrattade till. "Ja men mascaran kommer att svida i ögonen." Flinade jag. "Jaha.Men ta ut håret. Då blir du skit snygg." Han tog ut tofsen och rättade till håret. "Titta här." Log han och Kysste mig. "Hur är det med dina sår?" Han vände sig om. "Jag sminkar över blåtiran så att inte pressen börjar." Det fanns några få skrapsår kvar. "Det ser bättre ut." Log jag. "Jepp. Mamma har hjälpt mig att tvätta rent dem. Hon är väldigt tacksam att jag har dig." Jag log stort."Min mamma är säkert lika tacksam." Log jag och kramade honom. "Jag älskar dig." Viskade han. Jag log. "Jag älskar dig också."

Efter att vi hade byttit om så satte vi oss i solstolarna på uteplatsen och åt glass. "Hur har det gått med Katie?" Frågade han. "Tja, jag är inte död än fast hon såg oss." Jag petade i glassen och log. "När?" Han ställde bort glassen och lyssnade nyfiket. "När du skulle åka hem efter att ha kommit och hälsat på mig under nationaldagen." Jag tog en sked som jag sedan stoppade i munnen. Han nickade. "Om hon gör något så kan du ringa mig när du än vill, till och med klockan tre på natten." Jag skrattade till. "Okej, då vet jag det. Förhoppningsvis händer det inte."
.
Klockan var runt tio på kvällen och Justin hade nyss åkt hem. Jag låste dörren och sprang upp på övervånningen. Hela vägen log jag som ett fån. När jag satte mig ner ringde min mobil. "Hej." Mitt leende var fortfarande där. "Hej, kan jag få sova hos dig? Mamma ska jobba." Sky lät lika glad som vanligt. "Ja visst, kom när du vill. Jag kan behöva lite hjälp att äta upp allt snacks från firandet." Log jag. "Tack, du är bäst. Jag kommer på direkten.".
Jag la på och hörde hur dörren öppnades på undervåningen. Williams skratt hördes tillsammans med George.
"Hallå! Är någon hemma?" Ropade han. "Ja!" Svarade jag och reste mig upp för att gå ner.
"Hej." Log George. Runt hans axel hade han en träningsväska från skolans fotbollslag- amerikansk fotboll. "Hej." "Han ska sova här, så du vet." Jag nickade. "Sky ska också det. Hennes mamma skulle jobba." Han nickade och tog av sig sina skor. Jag fortsatte in till köket och öppnade skåpet. En chipspåse flög ut men jag han fånga den innan allt flög ut. Jag hällde upp godis, chips och popcorn i tre olika skålar. Dörren plingade och när jag öppnade möttes jag av Skys lyckliga skrik som smittade av sig. Killarna kollade frågande på oss. "Tjejer..."Suckade William och drog med sig George. Vi skrattade. Mamma kom in straks efter med Alicia sovandes i hennes famn." Hej.Jag går och lägger mig." Vi nickade och mamma gick upp för trapporna.
Sky slängde sin väska över axlen och följde med upp. Vi blåste upp en madrass som hon skulle sova på och bytte om. Klockan var halv tolv och vi satt ner bäddade i sängarna som låg bredvid varandra. "Hur går det med Justin då?" Frågade hon flörtigt. "Bra." Jag puffade till kudden och tog en godis. "Du hör inte av dig lika ofta nuförtiden." Hon lipade med underläppen. Hennes ord var inget bullshit. "Jag vet. Jag ska bli bättre på det, jag lovar." Sky tog en stor röd napp ur skålen och kollade på mig. "Bra för jag och Amanda saknar det." Hon log vilket glädje mig. Jag kännde mig inte så dum och idiotisk nu.
Efter ett tag av prat somnade Sky. Hennes tunga andetag hördes över hela rummet. Mobilen vibrerade på brdet intill och jag svarade. "Hallå." Från den ena änden till den andra hörde jag Justin. "Hej.". Jag log trött. "Varför ringer du nu?" Frågade jag. "Kolla läget." Jag skrattade tyst. "Kollade läget? Vaddå?" Jag reste mig upp och gick ner till vardagsrummet. "Ne, kan bara inte sova." Med en duns låg jag på sängen. "Samma problem här. Sky snarkar snart." Log jag. Han skrattade till. "Jasså, då kommer du inte kunna sova på ett tag." Jag skackade på huvudet. "Nopp." "Just det, kan jag sova hos er imorgon? Mamma ska inte vara hemma då. Pyjamasparty du vet."
"Ska kolla med mamma." Log jag och stängde ögonen. "Bra, sov gott. Bye." Sa han hest. "Detsamma." Vi la på och snart så hade mina andetag blivit tyngre. Sömnen tog över.
___________________________________________________________________________________________
Kommentera!:D
Ursäkta för dem dåliga bilderna. :P Haha.

Nästa del kommer imorgon :)

P.g.a idébrist så har jag inte skrivit klart del 13. Jga ville inte lägga ut en liten del så jag lägger ut en imorgon eller två. :)

Blogresponse!

Nu kan ni fråga mig en massa frågor genom Blogresponse så sätt igång! :D

12 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - I Love U

"Så, vad tyckte du om filmen?" Frågade jag och lutade min arm mot ryggstödet. "Den var riktigt rolig och bra. Speciellt den där scenen när du gick in i en glasdörr." Skrattade han till. "Ja den ja. Åhh vad jag kommer ihåg den väl. Vi fick typgöra om den fem gånger bara för att jag började skratta." Vi skrattade helatiden. Justin lutade sig fram mot mig och kysste mig. Hans hand nuddade min kind och mina armar slingrade sig runt hans nacke. Den blev allt mer pssionerad och tillslut låg han åvanför mig med hans ena hand under tröjan. Han kysste mig ner till nacken. Det var just nu som jag ville vara mer än en tjej han dejtade.Jag ville vara hans.

Från att han hade legat tätt ovanför mig reste han sig några cemtimeter med överkroppen. "Dina läppar vet verkligen hur man kysser." Skrattade han. "Jag vet. Dina med." Flinade jag. "Ska vi bada?" Frågade han. Jag kollade chockat på honom. "Du har ju inte badkläder?" Skrattade jag. "William har la?" Han hade rätt. William hade säkert ett par han kunde låna.
Vi gick upp och jag vissade honom vart William hade sina badkläder. Själv tog jag på mig en svart bikini med vita smala ränder och satte upp håret i en bulle. Efter att jag hade tagit på mig gick jag ut och mötte Justin. "Så, då kan vi gå ner. Vi har handdukar där nere och så typ börjar poolen inne, eller börjar och börjar men du fattar. Tror jag." Jag fick inget svar utan han var i sinegne värld och bara kollade på mig. Han hade sett mig i bikini innan. "Justin?" Sa jag. Han skackade på huvudet. "Ja, visst." Han hade tydligen hört mig ändå. "Kom nu." Sa jag.
Vi gick ner och Justin hoppade i poolen direkt. Jag tog trapporna och simmade mot Justin. Mitt smink var fortfarande kvar sedan premiären. Jag log hela simturen fram till Justin. "Varför hoppar du inte i bara." Log han och fångade in mig i sin famn. "För att jag har en massa smink på mig." Log jag. "Det är väl bara att ta på nytt sen. Du är lika fin utan." Jag skrattade till. "Ja men mascaran kommer att svida i ögonen." Flinade jag. "Jaha.Men ta ut håret. Då blir du skit snygg." Han tog ut tofsen och rättade till håret. "Titta här." Log han och Kysste mig. "Hur är det med dina sår?" Han vände sig om. "Jag sminkar över blåtiran så att inte pressen börjar." Det fanns några få skrapsår kvar. "Det ser bättre ut." Log jag. "Jepp. Mamma har hjälpt mig att tvätta rent dem. Hon är väldigt tacksam att jag har dig." Jag log stort."Min mamma är säkert lika tacksam." Log jag och kramade honom. "Jag älskar dig." Viskade han. Jag log. "Jag älskar dig också."

Kommentera!
Just nu är det PLL som jag ska kolla på så det blev inte en så lång del. Jag ska där imot försöka att lägga in en del till senare ikväll eller imorgon. :)
KRAMAR TILL ER ALLA!:D

11- (♥ Dreams Come True ♥ ) - The Premiere.

Innan jag visste ordet av det var jag innanför Justins dörr. Allt var som vanligt. Tyst och lungt. "Vad ska vi göra?" Frågade jag och la skorna åt sidan. "Vet inte." Vi gick in och kollade på tv. Efter ett tag av sappande mellan alla kanaler kollade vi på "Family guy". Justin fick till sitt sexiga skratt helatiden. GOSH! Efter det satt vi bara kvar och pratade. "Setiöst, vad ska vi göra?" Suckade Justin och kliade sig på nacken. "Vet inte." Ryckte jag på axlarna. "Vi kanske kan...om man bara hade haft ett normalt liv." Suckade han. Jag lutade mig mot hans axel och kramade om honom. "Detta är vårt normala liv nu." Smålog jag.

Jag tog på mig kläningen och Chloe drog ett sissta tag med borsten på ansiktet, fixade någon enstaka lock sedan var det bara att åka till premiären. Jag drog ett djupt andetag och blundade."Nervös?" Skrattade hon. "Ja, det kan man ju lungt säga." Det var min första premiär genom mina 16 år. "Det kommer gå bra se du." Hon lutade sig åt sidan och kollade så att allt var bra. Jag svängde ett varv och log. "Godkänt?" Log jag. Hon nickade. "Vi är redo att åka.
.
Jag klev ut ur bilen och möttes av blixtar från alla håll. Mitt leende klädde mitt ansikte medans jag gick längst den röda matan och poserade. Efter att jag hade kommit in fanns det ännu mera kameror. Jag poserade och log. Alla skrek i mun på varandra. I verkligheten var det betydligt vildare än på dem fotorna som man ser i tidningarna.Tillslut befann jag mig i biosalen. Jag slog mig ner på en stol och pustade ut. "Hej!" Jag vände mig om och mötte Justins blick. "Hej." Han satte sig bredvid mig. På sig hade han en vit kavaj som var öppknäppt. Under hade han en vit t-shirt med tryck. Sedan hade ju han självklart ett par byxor också. Dem var också vita med en sorts tygbit instoppad i backfickan. "Sitter du här?" Log jag. Han böjde sig fram och viskade."Jag fixade det." Jag skrattade till och  drog en lock som hade trillat fram åt sidan. Han drog fram sin telefon och knappade in något sedan räkte han fram den till mig. "Vi får ta det lungt så att inte median börjar skriva en massa... även fast det kanske är lite svårt.;)" Jag förstod precis vad han menade. I början ville man inte gå ut med att man dejtar, det hade ändå varit jobbigt med papps och sånt.
Det blev allt mer folk i salen och sedan drog filmen igång. Då och då kollade jag och Justin på varandra. Jag hade bara en sån god lust att krama,möta hans läppar och hålla om honom eller åtminstånde hålla hans hand. Alla skrattade till när jag minst anade det. Justin hade samma skratt som igår. Jag log och fortsatte kolla på filmduken.
Den sissta scenen spelades och filmen var slut. Det blev ljust igen och alla satt kvar. Alla som hade varit medverkade hade kommit upp på scenen och tackat för att alla hade tagit sig tid att komma och kolla. Sedan reste sig alla för att åka hem.
.
Jag hängde in grejerna från premiären i garderoben och stängde igen den. Tystnaden var rofylld i huset. Jag var själv hemma efter att  dem andra hade åkt. Mamma och Alicia åkte till en vännina som hade en dotter, Alicia och Yasmine brukade umgås medans mamma och Angela pratade vuxen prat. William därimot hade stuckit till George.
Det plingade till på dörren och jag gick ner för att kolla vem det var. Jag kickade in genom hållet och såg Justin. Han hade samma kläder på sig som premiären fast utan kavajen. Nu hade han en brun läderjacka på sig. Hastigt öppnade jag dörren och välkommnade honom in. "Varför är du här?" Sa jag och kramade om honom. "Hade lust. Får jag vara här?" Frågade han och kysste mig på pannan. Jag skrattade till. "Klart du får."
Vi gick upp på övervåningen och satte oss i filmrummet-även det så kallade mysrummet. "Så, vad tyckte du om filmen?" Frågade jag och lutade min arm mot ryggstödet. "Den var riktigt rolig och bra. Speciellt den där scenen när du gick in i en glasdörr." Skrattade han till. "Ja den ja. Åhh vad jag kommer ihåg den väl. Vi fick typ göra om den fem gånger bara för att jag började skratta." Vi skrattade helatiden. Justin lutade sig fram mot mig och kysste mig. Hans hand nuddade min kind och mina armar slingrade sig runt hans nacke. Den blev allt mer passionerad och tillslut låg han åvanför mig med hans ena hand under tröjan. Han kysste mig ner till nacken. Det var just nu som jag ville vara mer än en tjej han dejtade.Jag ville vara hans.

Kommatera!!!:D Blev lite konstig men visste inte hur jag skulle fixa till det. :S Haha! xD
ÄLSKAR ALLA MINA LÄSARE!:D

EXTRA LÅNGA DELAR!

Igår började jag med del 11. Den blev också längre än väntat så därför la jag inte ut den igår. Idag dock, så kommer det ut ca 3 EXTRA LÅNGA DELAR! :D
Jag kan också säga att det kommer vara EXTRA mycket kärlek.;)

BOMB!!!

Kommer försöka lägga upp två delar varje dag i helgen. :) Nästa helg därimot (22-24) Kommer det förmodligen inte komma upp några nya delar, eventuellt på söndagen. Anledningen till att jag har dålig update nu är för en stor brist på idéer så bomba nu med idéer. Kan behöva lite peppningar nu. :) Ni läsare som har stannat kvar nu ska jag inte göra besvikna, lovar!

10 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Justins Place.

Justins mobil plingade till och han tog upp den ur fickan. Läste meddelande och knappade något tillbaka. "Jag måste gå nu." Log han. "Okej, jag följer dig till dörren." Jag reste mig upp och gick efter honom. Han drog på sig jackan och kramade om mig. "Vi hörs." Sa han och släppte mig. "Ses." Han öppnade dörren och jag ställde mig vid dörren. Bilen startades och han körde iväg. När jag följde bilen med min blick såg jag Katie i busken. Hon vinkade hånfullt mot mig och drog sedan sitt pekfinger över strupen. Sedan försvann hon.

Den sissta lediga dagen från allt var idag. Imorgon var det premiären av filmen och så skulle vi på mer auditions. Jag hade inte planerat in något annat idag än att bara ta det lungt. En svag knackning hördes och genom en minimal springa kickade mamma in. "Godmorgon." Sa hon, klev in och stängde igen dörren försiktigt. Hon hade genomgående vita kläder som klädde hennes ljusa hår. Själv hade jag ärvt pappas chokladbruna hår och dem mörkgröna ögonen. "Godmorgon."
"Du, jag har undrat på en sak." Hon satte sig ner och la handen på mitt smalben. Jag satte mig upp och lutade mig bakåt. "Vaddå?" Min hand drog morgonkaluffset bakåt. "Är det inte dags att börja på hemskola snart. Du har ju trotts allt knappt tid för skolan nu med alla interjuver och sånt." Hon stirrade ner i täcket men återgick snart med blicken till mina ögon. Det skulle jag mer än gärna vilja göra nu när Katie har sätt mig och Justin tillsammans. "Men Sky och Amanda? Hur blir det med dem?"
"Ni kommer ju att träffa varandra ändå." Log hon. Jag drog en djup suck. "Om jag nu inte kommer att ha fullt upp med allt annat..." Ryckte jag på axlarna.
.
Jag sprang ner för trappan och in till köket. Mamma satt i vardagsrumet-vägg i vägg och pratade i telefon. Förmodligen så var det angående hemskolan. Jag slängde ihop en macka och åt den påväg mot dörren. "Jag åker nu!" Ropade jag. När jag hade tagit på mig lite tidigare på morgonen fick jag ett sms av Justin. Han undrade ifall jag ville komma till honom och hålla honom sälskap medans hans mamma, Patricia åkte iväg för att handla. Med mackan i handen satte jag mig bakom ratten på den vita Range Roven och backade ut. Jag slängde i mig resten av den och gasade.
Vägen var inte särskilt lång men att sitta i en evig tystnad så känndes det så. Jag satte på lite musik för att få lite ljud.
Innan jag visste ordet av det var jag innanför Justins dörr. Allt var som vanligt. Tyst och lungt. "Vad ska vi göra?" Frågade jag och la skorna åt sidan. "Vet inte." Vi gick in och kollade på tv. Efter ett tag av sappande mellan alla kanaler kollade vi på "Family guy". Justin fick till sitt sexiga skratt helatiden. GOSH! Efter det satt vi bara kvar och pratade. "Setiöst, vad ska vi göra?" Suckade Justin och kliade sig på nacken. "Vet inte." Ryckte jag på axlarna. "Vi kanske kan...om man bara hade haft ett normalt liv." Suckade han. Jag lutade mig mot hans axel och kramade om honom. "Detta är vårt normala liv nu." Smålog jag.

Kommentera! Hade en sån j*vla idebrist så ge mig förslag om vad som ska hända o.s.v. Plus att det är somarlov och jag har hästar att ta hand om. Hoppas ni stannar.:)
Kramar!

Ny del inom kort!

Rubriken.

Kritik!

Nu är det dags att kommentera och säga vad som kan hända och vad jag kan göra bättre. :) Jag tål kritik. Om du inte tycker att något kan bli bättre så kan ni ge beröm. ^^ Haha.
Kramar till er alla!

9 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Don't be scared, girl i'm here...

Jag gick mot toaletten och in genom dörren. När jag gick ut kände jag hur någon tog tag i mig. Jag kollade upp och såg Katie gå mot sitt sovrum. Hon öppnade dörren och puttade in mig. "Om du så mycket som rör Justin igen så kommer jag döda dig! Fattat!" Hån log hon och pekade spänt mot mig. Skräckaslaget nickade jag. "Bra." Snabbt sprang jag ut ur rummet och fram till Amanda. "Jag går nu." Utan att invänta svar sprang jag hem.
.
Jag öppnade dörren och mötte mamma i hallen. "Hej! Justin är här." Log hon. Justin kom ut från vardagsrummet med händerna i fickorna. "Tja." Blinkade han.

"Hej..." Sa jag och sprang upp. Jag var livrädd! Det gjorde ont i mig...att bara springa iväg sådär. Jag kastade mig på sängen så att jag låg med huvet i kudden och fällde en tår. Justin var speciell och nu har jag bara gått förbi honom utan att säga något. Jag hade betett mig som en idiot pågrund av Katie. Sakta öppnades dörren. "Hej." Hörde jag Justin säga. "Dina föräldrar var så snälla att dem lät mig komma in." Han skrattade till och satte sig bredvid mig. "Frågan är bara ifall jag är lika välkommen för dig som jag är för dem." Jag vände mig om så att jag låg på rygg.
"Självklart." Log jag. "Katie hotade mig bara." Fortsatte jag. Han kollade på mig med en häpen blick. "Varför?" Jag reste mig upp och tryckte en kudde mot min famn. "För att jag är med dig." Viskade min röst. "Men du lyssnar inte på henne." Log han och kysste min panna. Jag var tyst. Rädd för att bli dödens. Det var inte Katie som brydde sig om naglarna som skulle fixa det. Det skulle skolans biffar göra mot pengar. "Eller gör du det." Sa Justin besviket och drog undan en hårslinga från ansiktet. Jag skackade på huvet. "Nej. Jag är bara rädd." Justin kramade om mig."Det behöver du inte vara. Jag  finns här. Hur vet hon allt det här förresten?" Jag suckade. "Hon har sina challare." Mitt i allt kommer resten av ungdommarna från Katies fest. Damon, Freddie, Amanda och Sky. "Varför gick du bara... Förlåt vi går ut." Sa Sky och vände på klacken. I försök med att fössa med sig dem andra stretade Freddie imot. "Varför frågar du inte bara ifall vi får stanna." Freddie skrattde åt Skys tappra försök. Men chansen att en muskelös tjej skulle kunna putta ut tre andra var inte stor. "Okej, får vi stanna?" Frågade Sky. "Ja det är klart." Log jag och klappade på sängen. Alla kom som en stor flock och slängde sig på sängen förutom Amanda som lungt satte sig bredvid mig. "Varför gick du?" Sky kollade frågande på mig. "Jag blev hotad av Katie till döds." Alla kollade förvånat på mig. "För att jag är med Justin." Freddie skrattade och alla kollade menat på honom. "Förlåt... men var skulle den lille saken göra mot dig?" Log han skrattretande. Amanda lutade sig mot honom och viskade att det inte var hon utan andra i skolan skulle göra det mot en summa pengar. Han återgick till en allvarlig blick. "Aha..."
För att bli lite glada och inte tänka på Katies ord gick vi ner till vardagsrummet och spelade Xbox 360 Kinect. Det var något dansspel som jag sög på. Till och med Jonas, skys pappa som inte ens har någon rytm i sig erövrade mig. "Det är något fel på min kontroll." Sa jag. "Jo tjena." Skrattade Damon. "Det har du sagt flera gånger nu plus att du har byt hela tiden." Tillade Freddie. Jag räckte ut tungan och satte mig jämte Justin med armarna i kors. "Kan vi inte göra något annat? Något som jag är bra på?" Gnällde jag. "Jag ska bara köra en gång till." Sa Amanda. Justins mobil plingade till och han tog upp den ur fickan. Läste meddelande och knappade något tillbacka. "Jag måste gå nu." Log han. "Okej, jag följer dig till dörren." Jag reste mig upp och gick efter honom. Han drog på sig jackan och kramade om mig. "Vi hörs." Sa han och släppte mig. "Ses." Han öppnade dörren och jag ställde mig vid dörren. Bilen startades och han körde iväg. När jag följde bilen med min blick såg jag Katie i busken. Hon vinkade hånfullt mot mig och drog sedan sitt pekfinger över strupen. Sedan försvann hon.

Kommentera!!!!:D 3 Kommentarer och ni har kapitel 10 idag!

8 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - The 4th of Juli.

Natthimmlen var utsmyckad med gnistrande stjärnor och man kunde fortfarande höra vattnet nere vid stranden. "Om du skulle gemföra mig med något vad skulle det vara?" Frågade jag och lutade överkroppen mot mina armar. "Det går inte ens att gemföra dig med en diamant. Du är för vacker." Blinkade han. "Men stjärnor då?" Log jag. "Nej." Sa han och lutade sig fram mot mig. Hans hand lyfte lätt upp mitt ansikte mot hans. "Du är fortfarande för vacker..." Viskade han och våra läppar möttes i en passionerad kyss.Next day... (Klockan 13:00.)


Idag skulle Amanda, Sky och deras familjer komma för att fira USA's nationaldag. Från ena änden av rummet tycktes jag höra mobilen plinga till. Jag gick dit och läste Justins namn på displayen. Med ett enkelt knapptryck öppnade jag meddelendet och började läsa. "Hej Cutie ;) Undrar bara hur det blir?Kommer ni hit? xox Justin<3"
Igentligen hade jag velat vara tillsammans med Justin och dem andra men jag ville inte svika Mamma. Dem hade ju precis kommit hem och vi hade inte haft någon tid att umgås. "Hej!:D<3 Dem kommer så jag kommer att fira här. :(  xox Vanessa<3" Jag skickade iväg meddelandet och kollade ut genom fönstret. "VANESSA!" Snabbt vände jag mig om och såg Amanda och sky.Jag reste jag mig upp och sprang fram till dem.
Efter att vi hade hälsat på varandra satte vi oss ner på sängen. "Berätta om dejten." Utbrast Sky. "Det finns igentligen inget speciellt att berätta." Sa jag. Amanda höjde ena ögonbrynet."Yeah right. Berätta nu." Jag berättade om dejten men inget från gårdagen. Tur var nog det...
Kolckan 16:00...

Från andra sidan av bordet till den andra skickades dem grillade frästelserna. Kött, kyckling, grönsaker, potatis och en massa mer. Folket som satt längst det rektangulara bordet pratade imun på varandra och skrattade en hel del. Jag plockade till mig mat och väntade tills alla andra var klara. "Låt oss be." Sa Jonas, Amandas pappa.
I USA hade man en skärpt tro på Gud. Vi hade lärt oss en hel del och tillslut blivit kristna. Vi bad tillsammans och började äta. "Katie skulle ha fest idag." Sa Damon, Skys lillebror och satte ner glaset fylld med gul cider. "Nämen, det kan du la inte mena, så ovanligt." Sa  Freddie "Ska vi inte kolla förbi lite då?" Log Damon. "Varför." Sa Sky och skärde en potatis i fyra delar. "Varför inte?" Sa jag och log mot Sky. "Hon förstörde vår fest fast hon var oinbjuden." Tillade jag. "Jag vet..." Hon tog in en potatis i munnen och började tugga. "Men det är inte mitt fel om hon blir sur och gör bågot dumt. Bara så ni vet" Jag stoppade in en köttbit i munen och kollade runt. "Prata inte med mat i rummet!" Röt Freddie. Alla bröt ut i ett hejdlöst skratt. "Rummet?! Whata! Vad lär du dig i skolan."Hån log Amanda. "Samma saker som ni." Röt han. "Jag kan inte minnas något med prata inte med mat i rummet!" Log jag retsamt. "Inte jag heller!" Skrattade Roger som var pappa till Freddie från bordet lite längre bort.
.
Musiken dunkade från högtalarna i huset och folket dansade. "Jag måste bara gå på toa." Log jag. "Va? Vi har ju precis kommit." Sa Amanda och höjde rösten för att kunna överrösta alla skriken. "Jag vet, men jag måste verkligen." Hon skrattade till. "Okej."
Jag gick mot toaletten och in genom dörren. När jag gick ut kände jag hur någon tog tag i mig. Jag kollade upp och såg Katie gå mot sitt sovrum. Hon öppnade dörren och puttade in mig. "Om du så mycket som rör Justin igen så kommer jag döda dig! Fattat!" Hån log hon och pekade spänt mot mig. Skräckaslaget nickade jag. "Bra." Snabbt sprang jag ut ur rummet och fram till Amanda. "Jag går nu." Utan att invänta svar sprang jag hem.
.
Jag öppnade dörren och mötte mamma i hallen. "Hej! Justin är här." Log hon. Justin kom ut från vardagsrummet med händerna i fickorna. "Tja." Blinkade han.

Oj,oj! Hur ska detta gå? ;)  Kommentera! Inte världens bästa men stress skrev.:P
Tack för alla kommentarer! Det värmer så.

Slarvfel! Usch o fy. :)

Läste igenom en del kapitlen och märkte att jag har gjort en hel del slarvfel. Kolla bara på kapitel 4...


"Hur mycket är klockan?" Sa jag och sneglade på deras kläder. Amanda tog upp sin Black Berry. "Runt ett." Hon kollade upp och log. Två!? Tiden hade gått lika fort som blixten. "Dags att planera vad du ska ha på dig." Blinkade Sky. "Skynda!" Sa jag och alla sprang upp till min garderob.


WTF?! xD
Ska bättra mig, lovar. :)

Del 8 är på G och bara för att jag var så dålig och inte la upp det igår som jag sagt så ska jag lägga in ett till när jag hinner. :)

Nästa del kommer imorgen den 6/7...

För att jag inte har haft tillgång till datan. :) Så passa på att tipsa om vad som ska hända! ;)

7 - (♥ Dreams come true ♥ ) - Lets take a walk on the beach and count every single star.

Min telefon började ringa. Inte ens dess irreterande tjut kunde väka mig från honom. Efter ett tag slutade det. Justin böjde sig fram och kysste min kind. Hans varma läppar mötte min kind. Jag kände hur hela kroppen pirrade. Mina armar slingrade sig runt hans nacke. Han höll om mig och jag slöt mina ögon. Hans hand kramade om mitt hår och hans läppar flyttade sig mot min panna. Jag tryckte in mitt ansikte mot hans hals. Mina läppar nuddade hans nakna hud. "Är det så här du får alla killar på fall? Du gör mig galen."Viskade han. Jag log lite för mig själv men innerst inne skrek jag. "Jag antar det."Log jag. I evigheter satt vi där i varandras armar. Där kände jag mig speciell, älskad och trygg. "I think i'm falling in love with you..." Viskade han och likaså gjorde jag. Jag blev som förtrollad. Jag blev förälskad...

Efter att vi släppt varandra var vi tysta. Det var ingen pinsam tystnad. Vi bara satt och flinade mot varandra. Justin satt mitt i mot mig, fortfarande i bar överkropp och stirrade. Det var därimot lite pinsamt. "Varför är vi så tysta?" Frågade Justin och skrattade. "Inte vet jag." Sa jag och ryckte på axlarna. "Kom, Vi tar en promenad på stranden,om du vill?" Sa han och reste sig upp. Hans hand sträcktes fram och jag tog den. "Visst." Log jag och reste mig upp. Våra ansikten var bara cemtemeter från varandra. "Jag ska bara ta på mig en tröja så kan vi gå." Sa han och vände sig om. Han tog tag i en vit t-shirt och tog på sig den. "Jag ska bara ringa mamma så att hon vet att jag är här." Log jag. Han nickade. "Visst."
Efter att jag hade ringt mamma gick vi ner till en strand i närheten. Det var rätt sent och man kunde inte se en enda människa längst stranden. Bara några fåglar som cirkulerade i skyn efter mat. Jag gick närmast vattnet och lät fötterna bada i dem små vågorna som svepte sig fram på sanden. "Vad fint det är." Sa jag och log mot honom. "Visst är det. Jag älskar stranden. Det är så fridfullt och..." Vi stannade och jag kollade på honom. "Romantiskt." Sa han och log mot mig så att tänderna syntes. "Visst är det." Log jag. Han la ena handen på min midja och kom närmare. Hans läppar mötte min nacke och jag skrattade till.
.
Himlen hade börjat mörkna och vi låg ner en bit bort från stranden på en gräsplätt. Jag lutade mitt huvud mot hans bröst och blundade. Hans ena hand hade han under sitt huvud och den andra på mig rygg. "Snart är det den 4 Juli." Sa han. Jag nickade. "Vad ska du göra då?"Frågade jag och kollade upp en anning mot honom. "Vara med crewet och familjen. Vi brukar igentligen inte göra något märkvärdigt då men vi ville göra något roligt. Vad ska du göra själv då?" Log han. "Inget. Det är första gången vi är med om USA's nationaldag, iallafall för mig. Men jag kanske ska vara med Amanda, Sky... familjer." Log jag. "Om det inte blir av så kanske du kan komma hit." Jag vände mig och lutade mitt huvud mot mina händer och log mot honom. "Visst." Han reste sig upp och kollade på mig. Natthimmlen var utsmyckad med gnistrande stjärnor och man kunde fortfarande höra vattnet nere vid stranden. "Om du skulle gemföra mig med något vad skulle det vara?" Frågade jag och lutade överkroppen mot mina armar. "Det går inte ens att gemföra dig med en diamant. Du är för vacker." Blinkade han. "Men stjärnor då?" Log jag. "Nej." Sa han och lutade sig fram mot mig. Hans hand lyfte lätt upp mitt ansikte mot hans. "Du är fortfarande för vacker..." Viskade han och våra läppar möttes i en passionerad kyss.

Kommentera!!!:D Beundrar er läsare!Blev en liten del men det KANSKE kommer en till idag.

Ny del på gång!

Håller på att skriva del 6 nu. Hoppas ni har gillat novellen änsålänge. :) Tack för dem söta kommentarerna även fast det inte har varit så många. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Det värmer så! :D<3 Fortsätt att kommentera! Ska ta in en chatt box snart igen ;) Kramar till er alla!

6 - (♥ Dreams come true ♥ ) -I Think I'm Falling In Love With You....

Plötsligt ringde telefonen. Jag svarade snabbt. "Hej." Svarade jag med ett leende. "Snälla, kan du komma till mig."Det var Justin. Hans röst darrade. "Vad har hänt?" Frågade jag. Alla kollade på mig. "Jag berättar senare." Hans röst lät hes. "Okej, ses." Snabbt la jag på och tog nycklarna från sminkbordet. "Kläningen var toppen men jag måste verkligen åka. Ses." Snabbt åkte jag iväg. Efter en tio minuter var jag framme. Jag kastade mig ut ur bilen och knackade på dörren. Justin öppnade dörren och hans blick sökte sig långsamt upp till mig. Det som mina ögon möte glömmerjag sent. "Omg!Justin?!" Sa jag tyst...

Runt hans ena öga fanns en blåtyra och rivmärken i ansiktet. Han drog in mig snabbt och låste dörren."Jag vill inte att det ska komma ut mer bilder på mig så här." Sa han och kollade in i dörren. "Vad har hänt?" Frågade jag. Han vände på sig och kollade på mig. "Det var ett par papparatzzis som putade ner mig på marken när jag sa ifrån. Jag var bara inte på bra humör idag och blev uppkäftig." Han skrattade till. Jag log och gick närmare honom. "Du måste tvätta av såren. Det finns fortfarande en massa smuts kvar." Sa jag och undersökte dem. "Jag har skrapsår på ryggen också som jag inte kommer åt. Vill du hjälpa mig?" Log han. Jag nickade."Visst."
Vi hämtade vatten, en ren lila handuk och gick upp till hans rum. Jag satte mig på hans säng i skräddarsits och ställde vattenbuken på hans nattduksbord. Justin vände sig om och drog av sig tröjan. Min mun öppnades en anning och jag beskådade hans rygg. Jag bet mig i läppen och fick syn på skrapsåren. Om jag ska vara helt ärlig så såg det oerhört sexigt ut. Han vände sig om och jag fick syn på hans magrutor. "Visste är dem snygga." Sa Justin. Jag kollade in i hans ögon. "Ja." Skrattade jag. Han kom fram och satte sig med ryggen mot mig. Jag doppade handduken i vattnet och kramade ur en del av det så att den var lite mer än fuktig. När jag nuddade hans sår rykte han till och kved av smarta. "Förlåt." Sa jag och gjorde en grimsch med ena mungipan. "Det gör inget." Svarade han och vände på sitt huvud så att jag såg det i profil. Ett litet leende syntes på hans läppar. Jag kollade lite på honom och fortsatte rengöra såren, nu ännu försiktigare. Han skrattade till."Vad?" Frågade jag. "Min mamma tycker väldigt mycket om dig." Log han. "Det är väl inget att skratta för?!" Log jag. Han vände sig om och tog handduken ur handen på mig. Medans han la den på nattduksbordet bet han sig i läppen. "Jag vet." Skrattade han. "Jag antar att jag är glad över det faktum att hon gör det."Tillade han och gjorde en handchest.(?) Jag log mot honom. Han flyttade sig närmare mig och kollade in i mina ögon."Du vet den första gången jag såg dig var när du var på Jay Leno."Sa han."Vet du vad det första jag såg?" Frågade han. Jag skakade på huvudet."Nej." Sa jag tyst. "Dina ögon... och det är det fortfarande det första jag ser hos dig." Sa han och tittade ner på mina läppar. Jag bet i dem och lika så gjorde han. Min telefon började ringa. Inte ens dess irreterande tjut kunde väka mig från honom. Efter ett tag slutade det. Justin böjde sig fram och kysste min kind. Hans varma läppar mötte min kind. Jag kände hur hela kroppen pirrade. Mina armar slingrade sig runt hans nacke. Han höll om mig och jag slöt mina ögon. Hans hand kramade om mitt hår och hans läppar flyttade sig mot min panna. Jag tryckte in mitt ansikte mot hans hals. Mina läppar nuddade hans nakna hud. "Är det så här du får alla killar på fall? Du gör mig galen." Viskade han. Jag log lite för mig själv men innerst inne skrek jag. "Jag antar det."Log jag. I evigheter satt vi där i varandras armar. Där kände jag mig speciell, älskad och trygg. "I think i'm falling in love with you..." Viskade han och likaså gjorde jag. Jag blev som förtrollad. Jag blev förälskad...

Nu börjar det hända grejer. Kommentera!!!:D Om jag får 4 kommentarer får ni två kapitel imorgon. (Den 4 Juli)
Inte världens längsta men bättre än inget. ;)

bloglovin bloglovin
RSS 2.0