Startsidan  Dreams Come True  Almänt

12 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - I Love U

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
"Så, vad tyckte du om filmen?" Frågade jag och lutade min arm mot ryggstödet. "Den var riktigt rolig och bra. Speciellt den där scenen när du gick in i en glasdörr." Skrattade han till. "Ja den ja. Åhh vad jag kommer ihåg den väl. Vi fick typgöra om den fem gånger bara för att jag började skratta." Vi skrattade helatiden. Justin lutade sig fram mot mig och kysste mig. Hans hand nuddade min kind och mina armar slingrade sig runt hans nacke. Den blev allt mer pssionerad och tillslut låg han åvanför mig med hans ena hand under tröjan. Han kysste mig ner till nacken. Det var just nu som jag ville vara mer än en tjej han dejtade.Jag ville vara hans.

Från att han hade legat tätt ovanför mig reste han sig några cemtimeter med överkroppen. "Dina läppar vet verkligen hur man kysser." Skrattade han. "Jag vet. Dina med." Flinade jag. "Ska vi bada?" Frågade han. Jag kollade chockat på honom. "Du har ju inte badkläder?" Skrattade jag. "William har la?" Han hade rätt. William hade säkert ett par han kunde låna.
Vi gick upp och jag vissade honom vart William hade sina badkläder. Själv tog jag på mig en svart bikini med vita smala ränder och satte upp håret i en bulle. Efter att jag hade tagit på mig gick jag ut och mötte Justin. "Så, då kan vi gå ner. Vi har handdukar där nere och så typ börjar poolen inne, eller börjar och börjar men du fattar. Tror jag." Jag fick inget svar utan han var i sinegne värld och bara kollade på mig. Han hade sett mig i bikini innan. "Justin?" Sa jag. Han skackade på huvudet. "Ja, visst." Han hade tydligen hört mig ändå. "Kom nu." Sa jag.
Vi gick ner och Justin hoppade i poolen direkt. Jag tog trapporna och simmade mot Justin. Mitt smink var fortfarande kvar sedan premiären. Jag log hela simturen fram till Justin. "Varför hoppar du inte i bara." Log han och fångade in mig i sin famn. "För att jag har en massa smink på mig." Log jag. "Det är väl bara att ta på nytt sen. Du är lika fin utan." Jag skrattade till. "Ja men mascaran kommer att svida i ögonen." Flinade jag. "Jaha.Men ta ut håret. Då blir du skit snygg." Han tog ut tofsen och rättade till håret. "Titta här." Log han och Kysste mig. "Hur är det med dina sår?" Han vände sig om. "Jag sminkar över blåtiran så att inte pressen börjar." Det fanns några få skrapsår kvar. "Det ser bättre ut." Log jag. "Jepp. Mamma har hjälpt mig att tvätta rent dem. Hon är väldigt tacksam att jag har dig." Jag log stort."Min mamma är säkert lika tacksam." Log jag och kramade honom. "Jag älskar dig." Viskade han. Jag log. "Jag älskar dig också."

Kommentera!
Just nu är det PLL som jag ska kolla på så det blev inte en så lång del. Jag ska där imot försöka att lägga in en del till senare ikväll eller imorgon. :)
KRAMAR TILL ER ALLA!:D