Startsidan  Dreams Come True  Almänt

14 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Avatar

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Efter ett tag av prat somnade Sky. Hennes tunga andetag hördes över hela rummet. Mobilen vibrerade på brdet intill och jag svarade. "Hallå." Från den ena änden till den andra hörde jag Justin. "Hej.". Jag log trött. "Varför ringer du nu?" Frågade jag. "Kolla läget." Jag skrattade tyst. "Kollade läget? Vaddå?" Jag reste mig upp och gick ner till vardagsrummet. "Ne, kan bara inte sova." Med en duns låg jag på sängen. "Samma problem här. Sky snarkar snart." Log jag. Han skrattade till. "Jasså, då kommer du inte kunna sova på ett tag." Jag skackade på huvudet. "Nopp." "Just det, kan jag sova hos er imorgon? Mamma ska inte vara hemma då. Pyjamasparty du vet."
"Ska kolla med mamma." Log jag och stängde ögonen. "Bra, sov gott. Bye." Sa han hest. "Detsamma." Vi la på och snart så hade mina andetag blivit tyngre. Sömnen tog över.


Jag öppnade sakta ögonen. "Så du har sovit i soffan?" Skrattade Sky. "Du snarkade nästan." Log jag och vände mig om så att jag kollade in i ryggstödet. "Kom nu. Klockan är ju snart tolv." Rekord! Klockan tolv?! Jag hade aldrig sovit så länge. "Tolv." Jag kastade mig upp och sprang upp till rummet. "Har George och dem sätt mig där nere? När jag sov?" Sky skackade på huvudet. "Nepp. Dem har bara spelat kinect hela tiden. Jag var med lite men det var inte så roligt." Hon satte sig på sängen medans jag tog på mig ett par shorts och en topp. Jag halv sprang in till badrumet och drog några tag med mascaran på ögonfransarna. "Varför har du så brotom?" Frågade hon. "Jag vet inte. Jag måste ringa mamma. Hon har åkt till affären va?"  Hon nickade. "Något viktigt antar jag." Skrattade hon. "Ja." Snabbt Sprang jag ner till undervåningen. Jag raffade åt mig mobilen och sprang utt på altanen. "Vänta? Vad ska du fråga?" Sky log nyfiket. "Lova att inte säga till någon." Hon nickade ivrigt. "Justin ringde igår och frågade ifall han fick sova här inatt för hans mamma skulle på något pyjamas party." Hon gapade stort innan hon fick till en flirtig blick. "Uohh." Skrattade hon. Jag suckade."Sluta nu. Vad tror du om mig egentligen?" Jag ringde upp mamma och hon svarade snabbt. "Hej." Svarade hon glatt. I bakgrunden hörde jag lugn musik som man brukar ha i köpcentrum men som också var på gränsen att överröstas av folk och galgor som tjöt en anning. "Hej. Kan Justin sova över hos oss i natt? Hans mamma skulle på pyjamasparty och hon gillar inte att han är själv hemma." Hon skrattade till lite. "Det går inte i gästrummet för det ska renoveras idag men han får inte sova i din säng." Jag suckade. "Ibland undrar man vad folk tycker om mig men okej. Han får sova på madrassen." Jag slängde en blick på Sky som log. Vi sa hejdå och Sky var tvungen att åka hem. Nu var det bara jag och grabbarna kvar i huset.
.
"Sluta då." Röt jag. William Backade undan. "Okej." Jag röt ännu en gång. "Kolla nu." Sa jag och vände mig om. "Jag är dyngsur." Tillade jag. Mamma kom in och kollade på William. "Det var väl onödigt." Sa hon allvarligt. "Jag går upp och byter om." Jag sprang upp för trapporna och bytte tröja. Den var vit och ganska enkel. Dörren öppnades på nedervåningen och alla hälsade vänligt. Jag antog att det var Justin som hade kommit efter att jag hade hört personens röst. Jag gick in till toaletten och satte upp mitt hår i en bulle. Det var skönt att få lufta nacken från all värme. Det knackade på dörren och Justin kom in med en väska runt axlen. Det var den tredje personen jag hade sätt med en väska sådär. "Hej." Log jag och satte i ett spänne. "Hej. Vart ska jag sova?" Frågade Justin. Jag pekade på madrassen. "Där. Inte första klass som du kanske är van vid men gästrummet ska renoveras så." Jag satte händerna i fickan och log. Han ställde ner packningen och kollade runt i rummet. Hans blick stannade och han log. "Så du är också en Beliber?" Jag kollade vart han hade kollat och såg planschen på garderobs väggen. "Ja, ditt största fan." Skrattade jag. Han kramade om mig hårt och vi vaggad från sia till sida. "Och jag är ditt." Vi skrattade. "Jasså, coolt." Vi släppte taget av varandra och satte oss på sängen för att kolla Twitter och sånt.
George hade åkt hem så William och Justin umgicks rätt mycket. Jag och mamma lagade mat. Hon pratade mycket om gott om Justin. Att han var snäll, söt och sånt. När vi väl satt och åt pratade alla med varandra och verkade komma bra överrens. Vilket var väldigt bra. Vi bestämde oss för att kolla på film tillsammans så alla satte sig i vardagsrummet. Det fick bli Avatar. Justin satte sig bredvid mig. Hans hand i min.

Kommentera!!!!:D  5 Kommantarer och ni får del 16IDAG!