Startsidan  Dreams Come True  Almänt

5 - (♥ Dreams come true ♥ ) - LAX Airport.

Tidigare:
Vi pratade och fortsatte äta. Efter ett tag var hon tvungen att åka hem. Hon hjälpte mig att plocka undan och sedan följde jag henne ut till bilen. "Hejdå." Sa hon och kramade om mig. Jag besvarade den. "Hejdå." Vi släppte varandra och hon log. Hennes ögon var hur vackra som helst. Hon öppnade dörren. Precis innan hon skulle kliva in vände hon sig om. "Tack för en underbar kväll." Sa hon. "Det är du värd." Sa jag. "Tack." Sa hon. "Du vet. Du är speciell. Det gillar jag för du är allt som en kille vill ha." Orden bara hoppade ut ur munnen.Vanessas perspektiv:
Jag skrattade till. "Aw, va gullig du är." Log jag och kramade honom en sissta gång. Han besvarade kramen. Efter att jag hade skrattat åt det blev jag allvarlig. Det pirrade till i magen. Jag slöt mina ögon och njöt av att befinna mig i hans armar. Luften var sval och himlen hade blivit en anning mörkare sedan vi satt på taket. Kramen varade länge tills vi båda slingrade ur varandras grepp. "Jag måste nog åka nu." Log jag. Han log tillbaka. "Ja, det börjar bli sent nu." Jag klev in i bilen och vred om nycklen. Bilens lysen lös upp den vita garage porten. "Hej då" Sa jag. "Ses." Nickade han. Jag flinade och stängde bildörren. Mina ögon riktades en sissta gång mot Justin som stod kvar på samma ställe.
Jag låste bilen och gick in i huset. Det var tyst och öde. "Hallå?" Ropade jag medans jag tog av mig jackan. "Är det någon hemma?" Tillade jag. När jag kom till köket såg jag en lapp. Jag tg upp den och kände igen den välbekanta hansdstilen. "Hej! :) Vi har åkt hem nu. Hoppas det gick bra på er dejt. ;) Du kan väl ringa oss när du har kommit hem. Om det inte är försent. Kisses n hugs Amanda och Sky." Jag log och kollade på klockan som hängde framför mig. Halv tolv... Försent. Jag gäspade och gick upp till mitt rum, in till mitt badrum och fixade iordning mig. Imorgon skulle mamma, William, Alicia komma hem och vi ska åka till Chloe, min stylist och få tag på en klänning till premiären av "Yes i do". Jag la Someday kartongen på skrivbordet och log. Sen la jag mig i sängen och somnade.
Next day...
Jag vaknade upp av mobilens irreterande ringsignal. Under en lång tid hade jag tänkt på att byta den men vilket aldrig hade blivit av. Min arm sträckte sig efter mobilen på nattduksbordet bredvid sängen och grabbade tag den i ett fasst grepp. "Ja, hallå." Svarade jag trött. "Hej vännen." Mammas välbekanta röst hördes från andra sidan av luren. "Hej." Jag la mig på rygg och kollade på digitalklockan på skrivbordet. Det kändes verkligen konstigt att prata Svenska nu efter att man har pratat Engelska. "Har du precis vaknat?" Skrattade hon. "Ja." "Vad har ni hittat på när jag har varit borta nu då?" Skulle jag berätta om Justin? "Det vill du inte veta." Båda skrattade till. "Ne, man vi hade fest... och ja, huset står kvar. Sen har jag varit hos Justin och lagat mat." Log jag. Det lätt helt sjukt, förmodligen den sämsta och mest konstigaste bortförklaringen jag någonsin har och förhoppningsvis den sissta jag någonsin kommer att använda. Anledningen till att jag valde att inte kalla det för en dejt just nu var för att jag inte kände för en massa frågor just nu på morgonen. Jag kunde inte låta bli att le när jag tänkte på honom eller bortförklaringen. Det var något med honom som jag gillade. Han var inte som dem andra jag har varit tillsammans med.  "Är det ett leende jag hör?" Skrattade hon. Jag pillade med täcket och drog en extra gäsp. Hon kände verkligen mig bra."Yes." Svarade jag. "Men vi kan prata mer om det när vi kommer hem.Vi ska på planet här nu plus att jag ser ett gäng med papparatzzis här frame. Ses" Innan jag ens hade svarat så var hennes röst utbytt mot ett diskret pip. Jag gick jag in tll badrumet och duschade av mig. När jag var klar tog jag på mig lite body lotion, sprayade lite balsamspray och perfym från Someday. Sedan gick jag och tog på mig ett par shorts och en magtröja. Plötsligt kom jag på att jag inte hade haft min navelpercing på länge. Det skulle vara snyggt nu på sommaren. Jag letade fram en färgglad piercing och kollade mig en snabbt i speglen innan jag gick ner och åt frukost. "Hallå!" Jag kollade mot altanen och såg Tito. Han log med ett bret leende. Med en enkel vinkning kom han in. "Hej." Sa jag. "Hejsan." Log han. "Vill du hänga med till flygplatsen och hämta familjen?" Fortsatte han. "Visst, jag ska bara äta upp först." Log jag och nickade mot skålen med flingor.
Vi hoppade in i bilen och körde mot LAX airport där vi skulle möta Mamma, William och Alicia. Jag hade verkligen sett fram imot att få träffa dem. Det har varit skönt att slippa alla diskutioner och gräl, eller som alla föräldrar kallar det "Att sprida kärlek". Jag skrattade för mig själv när jag kom och tänka på hur jag, William och Alicia alltid skyller ifrån oss varje gång vi bråkar. "Om det här kallas "syskonkärlek" varför stoppar ni oss då!" Brukade vi säga. Tito skruvade upp volymen i bilen och började sjunga med i Katy Perry- Firework. Han kollade på mig och diggade med huvudet. Det lät inte så bra men det som jag gillade med honom är att han är aldrig rädd för att ha kul. Varje gång som han såg att någon var nere så fick han dem att le.
Efter en dryg halvtimme var vi framme vid flygplatsen. Vi genade diagonalt genom den stora parkeringsplatsen som sträkte sig minst två kilometer på bredden. Dem stora sjutdörrarna öppnades och vi klev in. Ett flertal papparatzzis befann sig bara några meter framför oss. Jag kollade snabbt ner till marken men det var försent. Dem kom fram till oss och började fota. Diskreta ropade efter min uppmarksamhet. Tito tog tag i min arm och drog mig ur klungan. Jag kollade upp och såg Mamma, William och Alicia. Jag sprang fram till dem och kastade mig i mammas trygga famn. "Åhh, som jag har saknat er. " Log jag och drog mig ur mammas grepp. "Önskar att jag kunde säga detsamma." Blinkade William. "Ha-ha" Log jag.
Vi gick ut och satte oss i bilen. Mamma och Alicia tog en egen medans jag , Tito och William tog den andra. Efter att vi lämnat av bagaget åkte vi till Chloe för att prova kläningen. Den var enkel men fin och var från lanvin.
Plötsligt ringde telefonen. Jag svarade snabbt. "Hej." Svarade jag med ett leende. "Snälla, kan du komma till mig." Det var Justin. Hans röst darrade. "Vad har hänt?" Frågade jag. Alla kollade på mig. "Jag berättar senare." Hans röst lät hes. "Okej, ses." Snabbt la jag på och tog nycklarna från sminkbordet. "Kläningen var toppen men jag måste verkligen åka. Ses." Snabbt åkte jag iväg. Efter en tio minuter var jag framme. Jag kastade mig ut ur bilen och knackade på dörren. Justin öppnade dörren och hans blick sökte sig långsamt upp till mig. Det som mina ögon möte glömmerjag sent. "Omg!Justin?!" Sa jag tyst...

Panik skrev denna delen! Stavningsfel finns säkert. Kommentera! :D Om jag får minst 5 kommentarer lägger jag upp minst två delar imon.

Nästa del kommer snart!

Måste bara fixa bloggen lite. :(
Ps. Om du är duktig kan du gärna hjälpa mig att fixa bloggen. Skulle vara tacksam.

HJÄLP!

VAD HAR HÄNT? :O HJÄLP MIG ATT FIXA BLOGGEN. :(

VIKTIGT!

Min dator har börjat dampa sig och därför kan jag tyvärr inte lägga ut del 5 idag(Torsdag.). Vet inte ifall det är virus eller något. Hoppas ni inte blir besvikna och förstår. Ska kolla ny data nu.

4 - (♥ Dreams come true ♥ ) - The "Date".

"Det känns så awkward att äta när någon glor på en när det är tyst." Tillade jag. "Jag glor inte." "Gör du ju." Flinade jag mot honom. "Ät nu." Vi båda skrattade och jag gjorde som han sa. "Du skulle inte typ vilja hitta på något idag?" Sa han efter en stund. "Visst, som vaddå?" Log jag. "Vi kanske inte direkt behöver gå till stan men kanske äta hos mig?" "Visst." log jag och ställde ifrån mig tallriken. "Jag måste nog åka nu." Sa Justin och reste sig. "Okej." Vi gick ner och in till garaget. "Så, blir det bra vid tre tiden så kan vi umgås lite innan." Frågade han. "Visst." Han kramade om mig och jag besvarade den. Vi släppte varandra och han backade. "Då ses vi klockan tre hos mig." "Yes." Sa jag och la armarna i kors. "Okej. Ses!" "Ses." Jag stannade tills han var utan synhåll. När jag inte kunde se honom längre vände jag mig om.

"Amanda? Sky?" Frågade jag häpet. Båda bröt ut i skratt. "Har inte ni märkt oss?" Sa Sky. Jag skakade på huvudet. "Vi var på väg till poolen och kolla ifall du var där men så hörde vi dig här med Justin." Tillade Amanda. "Hur mycket är klockan?" Sa jag och sneglade på deras kläder. Amanda tog upp sin Black Berry. "Runt ett." Hon kollade upp och log. Två!? Tiden hade gått lika fort som blixten. "Dags att planera vad du ska ha på dig." Blinkade Sky. "Skynda!" Sa jag och alla sprang upp till min garderob. Det fick bli en vit klänning som var enkel men fin. Till det hade jag ett par beiga pumps med öppen tå och snörning bak. Jag ville inte vara för öppklädd när vi ändå skulle umgås innan. Amanda och Sky hjälpte mig med håret. Sminket fixade jag själv eftersom att jag inte var riktigt så förtjust i att andra sminkade mig.

Justins perspektiv

Jag knäppte skjortan och kollade i speglen. Av ren beslutsångest knäppte jag upp dem tre första knapparna och drog upp armarna. Med snabba steg sprang jag ner till mamma som stog i köket och packade upp varor. "Hej vännen." Log hon. Jag gick mot henne och inbjöd henne till en kram. "Hej." Vi släppte varandra och hon skrattade. "Justin, är du så glad för att Vanessa ska komma?" Frågade hon och skrattade till. Jag log och lutade mina armar mot köksbänken. "Ja." Svarade jag och bet mig i underläppen. "Vet du när premiären av "Yes i do." är?" Tillade jag. Hon skakade på huvudet och tog upp en påse lök. "Nej."
Jag nickade och kollade ner i bänken. "Hur mycket är klockan?" Frågade jag. "Halv tre." "Ser jag bra ut?" Hon skrattade bara. "Ja, och du luktar gott också." Skrattade hon. Jag log. "Tror du hon kommer gilla someday grejerna?" Hon nickade. "Ja, Justin ta det lungt. Är hon så speciell?" Utan att svara log jag. Mamma förstog nog att hon var det.
Plötsligt knackade det på dörren och jag sprang dit för att öppna.
"Hej, jag kom lite tidigare ifall det var okej." Hennes leende smittade snabbt av sig.
"Nej, kom in." Hon kom in och tog av sig jeans jackan. "Här, jag tar den." Log jag. Hon sträckte fram den till mig och jag hängde upp den på en utav krockarna som hängde i olika nivåer på den vita väggen. "Behåll skorna på. Vi ska äta på taket sen." Sa jag. Hon skrattade. "Okej." Mamma kom in till hallen. "Hej, Jag är Patricia men du kan kalla mig för Pattie." Deras händer möttes i en skakning. "Jag är Vanessa. Trevligt att träffas." Mamma log. "Nu ska jag lämna er ifred. Hejdå." Vi sa hejdå och jag visade henne till vardagsrummet. "Vart skulle din mamma?" Frågade hon och vi satte oss i soffan. "På någon tjejkväll hos Kenny." Hon bröt ut i skratt. "En tjejkväll hos Kenny?" Sa hon. "Ja, men han är inte med. Det är med hans fru och några fler från crewet." Hon nickade.
Vi kollade på tv och spelade Xbox. Tillslut bestämmde vi oss för att laga mat. Vi gick in till köket och började ta fram lite saker. "Vad kommer vi laga?" Frågade hon och tog fram lite grönsaker till salladen. "Kyckling, ris, sås och sallad om det går bra." Hon nickade och började skölja salladen. "Det låter bra." Efter ett tag ville hon sköta kycklingen och såsen vilket jag var tacksam över. Jag har aldrig varit en höjdare på matlagning och en matförgiftning på första dejten skulle inte vara så himla kul. Vi la in kycklingen i ungnen för att den skulle vara varm och bli klar. Medans vi väntade gick vi ut på vår glasaltan och satte oss i hamocken. Månen lös upp den mörkblåa natthimlen som var klädd av glimmande stjärnor. "Mina ben och fötter gör ont." Sa hon och drog av sig skorna. Hon drog en lättad suck och lutade sig bakåt. "Vill du ha fotmassage?" Frågade jag. Hon skrattade till."Ifall du är duktig på det." Log hon."Ja, det tror jag." Log jag. Hon la upp sina fötter på mina ben. "Okej.Men jag är kittlig så att du vet det." Log hon och la sig till rätta. "Slappna bara av." Sa jag. Efter ett tag gick vi in och hämtade mat och gick upp på taket. "Skit va fint." Sa hon och satte sig ner på en stol som jag hade dragit ut. Jag satte mig ner mittimot henne. "Visst är det." Sa jag och kollade på utsikten. Plötsligt kom jag på att jag hade glömt att ge henne mina presenter."Jag kommer snart." Sa jag och sprang ner. Jag kollade runt och fick se det inslagna paketet. Snabbt tog jag det och gick upp. "Här." Hon log förvånat och kollade på mig. "Är det till mig?" Frågade hon. "Öhh, dah?!" Sa jag sarkastiskt. Hon skrattade till och öppnade paketet. Jag satt och kollade på henne medans hon kollade på kartongen med someday kollektionen. Hon lyfte upp den och log. "Din nya Someday kollektion. Tack." Log hon och öppnade kartongen. Ur den tog hon upp parfym flaskan och doftede på den. "Mmm." Sa hon och slöt sina ögon. Jag log.
Vi pratade och fortsatte äta. Efter ett tag var hon tvungen att åka hem. Hon hjälpte mig att plocka undan och sedan följde jag henne ut till bilen. "Hejdå." Sa hon och kramade om mig. Jag besvarade den. "Hejdå." Vi släppte varandra och hon log. Hennes ögon var hur vackra som helst. Hon öppnade dörren. Precis innan hon skulle kliva in vände hon sig om. "Tack för en underbar kväll." Sa hon. "Det är du värd." Sa jag. "Tack." Sa hon. "Du vet. Du är speciell. Det gillar jag för du är allt som en kille vill ha." Orden bara hoppade ut ur munnen.
_______________________________________________________________________________________
Kommentera! Glöm inte att tipsa andra till att läsa min novell. Det skulle jag vara jätte tacksam för. :)

3 - (♥ Dreams come true ♥ ) ... I've got strawberrys?!

Tidigare:
Till slut ville han se mitt rum som jag helst hade velat skippa men så blev det. "Här är det." Sa jag och öppnade den vita dörren. Han gjorde en imponerad minn och stoppade händerna i fickorna. "Va stort det var." "Nja, jag har vant  mig." "Det var fint iallafall. Jag gillar den lila väggen. Gillar du också lila?" Sa han och vände sig om. "Tack. Ja, bara dem mörka men min favoritfärg är grönt." "Som dina ögon. Mörka och mystiska det gillar jag." Han tog två steg närmare mig. "Ja." Han sneglade mot klockan som hängde jämte honom. "Ska vi gå ner?" Jag nickade och vi gick ner till dansgolvet, igen. Vi dansade tillsammans och tiden sprang förbi. Justin och dem andra åkte iväg med Tito. Hans Range Rover fick stå kvar här tills imorgon då han skulle hämta den. Amanda och Sky fick sova över när mamma och dem var borta så att jag inte var själv.
Vi somnade snabbt med leenden på läpparna.

Solen sken från balkongens dörr. Jag vände mig om för att undervika dem starka strålarna som bländade mig. Sky och Amanda sov fortfarande. Sky var vänd med ryggen mot mig medans Amanda låg med öpen mun. Bara att få se detta fick mig på bra morgon humör. Jag la mig på rygg och drog en djup suck medans jag sträckte mig. Min mobil plingade till och jag satte mig upp. Jag satte stadigt er mina fötter på golvet och kollade bak på Amanda och Sky som lyckligtvis inte störts av sms signalen. När jag kollade tillbaka såg jag att det var från Justin. Med ett enkelt knapptryck öppnade jag det.
"Hej! Du kanske inte är vaken men när du är det kan du väl ringa mig? :)" Jag gick till garderoben och hämtade kläder. Det fick bli en gul långarmad tröja och ett par höga shorts. Sen gick jag in till mitt badrum och hämtade smink sen gick jag till badrummet på nedervåningen för att inte väcka dem andra. Snabbt tog jag på mig och sminkade mig lite lätt. Medans jag gick till köket för att äta lite frukost letade jag upp Justins nummer i kontaktlistan och ringde upp honom. Efter några ynka singnaler svarade han.
"Hej. Var du vaken när du fick smset?" Frågade han.
"Jepp. Fast jag ringde inte direkt för jag fixade iordning mig först." Log jag.
"Okej.Kan jag hämta bilen nu?"
"Visst, Kom du." Sa jag och hällde upp flingorna i skålen.
"Men då ses vi."
"Yes." Vi la på och jag gick till kylskåpet för att hämta jordgubbar. Efter att jag hade skölt av dem hällde jag dem i en röd skål och dukade upp frukost på takvåningen. När jag kollade på morgonens utsikt såg jag att Justin hoppade ur en svart sportbil. Jag antog att han hade fått sjuts och gick ner för att släppa in honom. När jag öppnade mötte jag en glad Justin och vi kramade om varandra. "Hej." sa jag. "Hej." Vi släppte varandra och log mot varandra. "Vill du hålla mig sälskap medans jag äter."  "Visst." Nickade han. Vi gick upp och satte oss. Jag böjde mig fram, tog skålen och åt en sked. "Om du vill får du också äta. Det finns jordgubbar." Han skrattade. "Det är lungt." Hans ena arm vilade på ryggstödet på soffan och det andra på armstödet. "Okej, du vet inte vad du missar." Sa jag med en anning uppspärade ögon. "Ha-ha." Log han. Jag tog en jordgubbe och åt den. Ur ögonvrån såg jag att Justin kollade med öppen mun på mig. Jag vände mig om och kollade på honom medans jag tog en ytterligare sked med youghurt. Det uppstod en sorts pinsam tystnad. "ohh." Sa jag och böjde mig huvud bakåt. "Det känns så awkward att äta när någon glor på en när det är tyst." Tillade jag. "Jag glor inte." "Gör du ju." Flinade jag mot honom. "Ät nu." Vi båda skrattade och jag gjorde som han sa. "Du skulle inte typ vilja hitta på något idag?" Sa han efter en stund. "Visst, som vaddå?" Log jag. "Vi kanske inte direkt behöver gå till stan men kanske äta hos mig?" "Visst." log jag och ställde ifrån mig tallriken. "Jag måste nog åka nu." Sa Justin och reste sig. "Okej." Vi gick ner och in till garaget. "Så, blir det bra vid tre tiden så kan vi umgås lite innan." Frågade han. "Visst." Han kramade om mig och jag besvarade den. Vi släppte varandra och han backade. "Då ses vi klockan tre hos mig." "Yes." Sa jag och la armarna i kors. "Okej. Ses!" "Ses." Jag stannade tills han var utan synhåll. När jag inte kunde se honom längre vände jag mig om.

Kommentera! :D Kan jag kanske få minst 2 kommenterer? :)
Vad tyckte ni? Vad tror ni det kommer gå på "dejten"? ;)
Stavningskollade inte texten!

2 - (♥ Dreams come true ♥) - Let´s Party All Night Long!


Tidigare:
"Hej!" Jag kollade upp och där stod Justin. "Hej." Svarade vi samtidigt. "Jag måste bara få fråga. Du är väl Vanessa Olsen som är med i "Yes i do!"?" Frågade han och kollade ner på mig. "Aha..."
"Schysst." Sa han och log. Mellan hans händer pendlade en amerikansk fotboll. "Varför är det inte så mycket folk runt dig?" Frågade Sky. "Vet inte? Men det är skönt." Vi skrattade. "Vill ni komma till Vanessa idag på fest?" Frågade Amanda. Snabbt kollade jag på henne med en allvarlig blick. "Visst, om vi får. Men kommer kanske inte att vara där hela tiden med tanke på alla människor." Han skrattade till. "Klart ni får varför skulle vi annars fråga." Sa Sky och Amanda. Justin log och kollade på mig. "Kom ni." Sa jag och log. "Bra, kan jag ringa sen. Måste snacka med mamma." Vi gav han våra nummer och sedan gick vi hem till oss.
"GOSH va het han är." Sa Amanda. "Ja, det var han verkligen." Jag nickade. "Jag såg hans magrutor." Sa jag och blinkade mot dem. "Men, åhhh. Vem som helst kan ju se dem." Sa Amanda och skrattade. "Va? Hade han magrutor?" Sa Sky. Vi skrattade.
"Och vart ska ni då? Förbereda innför er fest eller?"
Katie....


Fan! Tänkte jag. Hur kunde hon få reda på det? "Hey, hur visste du..." Amanda tog ett kliv framåt mot Katie. Katie log mot marken och kollade upp. En vind pust blåste till och en hår slinga blåste för mitt ansikte. "Hur jag visste att ni skulle ha en fest." Hon skrattade. "Jag har mina tjallare." Hennes huvud lades på sne medans hon hånlog. Katie kollade på den vita D&G klockan som smyckade hennes högra handled. "Måste gå nu. Jag måste kolla på kläder. Ses." Hon vinkade och gick mot sitt hus. "Bitch..." mummlade jag för mig själv samtidigt som jag drog hårslingan till rätta.
Vi gick in och fixade allt. Blåste ballonger, spred ut rosenblad i poolen samt jacuzzin, handlade chips och fixade drinkar. Sky hängde upp den sista ballongen på trappräcket och vände sig om. "Nu är det bara vi kvar antar jag." Sa hon och log. Med förväntansfulla steg gick vi upp till mitt rum. Amanda och Skys grejer stod i ett hörn i mitt rum. Väggarna var klädda i vitt och en mörklila fond vägg med en massa mönster i en ljusare lila.
Efter en timma var vi klara. Jag hade en svart cut out dress med ett par beiga pumps, Sky hade en vit axelbandslös klänning med vita klackaroch Amanda hade en blå klänning med tunna axelband och ett par svarta pumps. "Ska vi gå ner?" Frågade Amanda. "Gå ni, jag ska bara kolla en grej." Svarade jag och satte mig på sängen. "Okej." Båda två skrattade på vägen ner. Jag fnissade till. Plötsligt kände jag att mobilen vibrerade. Av ren reflex sträckte jag mig efter den. På displayen stod det Justin.
"Hej!" Sa jag glatt.
"Hello! Vi kommer snart och kan du komma ut och typ... möta upp oss?" I bakgrunden hörde jag resten av gänget som sjöng till "Looking for love" med Usher och Diddy.
"Okej." Sa jag och skrattade åt dem. Festen var visst redan igång för deras del. Jag berättade vart jag bodde igen eftersom att han hade glömt det och sen gick jag ner. Musiken dunkade och folket hade redan börjat komma. Jag sa till Sky och Amanda att jag skulle ut och möta dem och gick ut. Utifrån hördes musiken tydligt och folk som skrek. "The party of the year." Mumlade jag för mig själv och log. En svart Range Rover körde upp mot grinden. Genom fönstrerna såg jag Justin, Lil Twist i framsätena och Ryan, Chaz där bak. Jag sprang glatt och öppnade grinden. Sakta rullade bilen upp på gruset och man kunde höra hur det knastrade under däcken. Samtidigt vevades rutan ner till förarsättet och Justin kollade ut. "Hej." Sa han och kollade på mig. "Hej" "Kan jag parkera i garaget?" Frågade han. "Visst jag måste låsa upp det bara." "Okej,Va vacker du är." Sa han och kollade mig djupt in i ögonen. Jag skrattade till. "Kör fram nu bara." Han log och gjorde som jag sa. Jag öppnade och han parkerade. Alla hoppade ut och Justin satte på sig ett par solglasögon. Lil Twist gick fram till Justin. "Ahh man, ska du verkligen ha på dig solglasögon i mörker. Alla kommer tro att du är knäpp." Han slog till Justin lätt i bakhuvudet och skrattade. Han tog av sig dem. "Det är ditt fel ifall jag blir anfallen." Sa Justin och log. Vi gick in och festen var i full gång. Snabbt drogs jag med i ruset. Amanda och Sky hittade mig och alla sju dansade tillsammans. Sky och Chaz dansade och Amanda dansade med Ryan medans jag fick två att dansa med. Plötsligt kommer någon och dansar med oss. Självklart var det Katie. Amanda och Sky kollade äcklat på henne. Hon hade på sig en röd cut out dress som jag och pumps. "Hej Bitches." Sa hon och gick närmare Justin. Lil Twist kom närmare mig. "Vem fan är hon?" Frågade han. "En idiotisk plastic från vår skola. Hon bor typ granne med mig." Han skrattade och kollade på Justin. Han såg inte ut att ha det så roligt. Jag nickade till Justin att han skulle komma. Han drog sig loss och kom till oss. Alla skrattade åt hans min. "Det var fan inte kul!" Skrek han. "Wooh, Chilla." Sa Twist. "Kom så dricker vi något." Sa jag. Vi gick till baren där Tito stod. Han var ofta servetris på våra fester. "Hej!" Sa han och putsade glas. "Hej!" "Vad vill ni ha då?" Alla sa vad dem ville ha men Justin ville inte ha något först eftersom att det var han som körde men Tito erbjöd sig att köra hem honom så att han kunde dricka lite. Vi gick ut till poolen och satte oss för att snacka och vila.  "Vart är dina föräldrar?" Frågade Ryan. "Min pappa bor i Miami nu när dem är skillda och mamma och mina syskon är i New York och hälsar på vår moster." Dem nickade. Efter ett tag tog jag av mig skorna och satte mig med fötterna i poolen. Mina ben bultade. Justin kom och satte sig jämte mig. "Har du ont i benen?" Jag nickade och vände mitt huvud mot honom. Han log. "Jag är trött också." Sa jag. "Trött?" Sa han förvånat med ett leende på läpparna. Jag skrattade till och sparkade lätt med fötterna under vattnet. "Du är så söt." Sa han. "Tack, det är du med. Fast jag tror det är alkoholen som börjat verka nu." Han skrattade. "Efter ett glas? Skulle inte tro det du." "Vi kan väl gå in och drika mer så kan du sitta här och säga en massa snälla saker om mig?" "Visst." Vi hämtade mer dricka men Sky och dem andra gick in istället och dansade. Vi pendlade lite mellan dansgolvet och andra ställen. Till slut ville han se mitt rum som jag helst hade velat skippa men så blev det. "Här är det." Sa jag och öppnade den vita dörren. Han gjorde en imponerad minn och stoppade händerna i fickorna. "Va stort det var." "Nja, jag har vant  mig." "Det var fint iallafall. Jag gillar den lila väggen. Gillar du också lila?" Sa han och vände sig om. "Tack. Ja, bara dem mörka men min favoritfärg är grönt." "Som dina ögon. Mörka och mystiska det gillar jag." Han tog två steg närmare mig. "Ja." Han sneglade mot klockan som hängde jämte honom. "Ska vi gå ner?" Jag nickade och vi gick ner till dansgolvet, igen. Vi dansade tillsammans och tiden sprang förbi. Justin och dem andra åkte iväg med Tito. Hans Range Rover fick stå kvar här tills imorgon då han skulle hämta den. Amanda och Sky fick sova över när mamma och dem var borta så att jag inte var själv.
Vi somnade snabbt med leenden på läpparna.

KOMMENTERA!!! :D
Vad tyckte ni?

1 - (♥ Dreams come true.♥) - The Unexpected Guest.

1. Vanessa's hus  2. Vanessa's kompis Sky  3. Justin 4. Vanessa  5. VIP armbanden  6. Drink   7. Vanessa  9. Vanessa's andra kompis Amanda.


Los Angeles, CA. USA's lyx stat. Här bodde jag i en villa vid
Long Beach med min familj. Mamma Ellen, Storebroschan William och lillasystern Alicia. Min pappa John bodde i Miami efter att dem skillt sig. Jag har alltid drömt om att få ha en pojkvän som älskade mig för den jag är men det senaste året har den drömmen gått i kras

"VIP BANDEN HAR KOMMIT!"  Det var Amanda, en utav mina två bästa vänner och även skolans killmagnet.
Hon kom in med en stor kartong. Både jag och Sky reste oss upp från soffgruppen i vardagsrummet och gick fram till henne. Hon ställde ner kartongen på golvet och drog en suck. Vi satte oss ner och öppnade den.
"Hur många får komma?" Frågade hon. "Dem sa inget direkt antal utan bara att vi inte skulle vända upp och ner på huset eller göra som Katie gjorde." Alla nickade medlåtande och höll totalt med. Katie var en utav skolans plastics. Nonchalant, självisk och elak. Hon bodde bara något hus ifrån mig vilket jag hatade. Den senaste festen hon hade slutade som dem brukar. Polisen kom och fick stoppa allt. "Hon har allvarliga problem." Sa Sky och satte på sig ett vit VIP armband.  "Skojar ni eller?! Minns ni Hannah?" Sa Amanda. Vi nickade och kollade med en frågande blick på henne. "Katie hade tydligen satt sig på hennes kille." Fortsatte hon.
"Var det därför hon bytte skola och bitch slapade honom?" Frågade jag. Amanda nickade.
"Okej, back 2 busniess" Avbröt Sky och la sin anteckning bok i knät. "Så... killarna får ha dem svarta banden och tjejerna får dem vita." fortsatte Amanda.
Efter all planering bestämde vi oss för att gå ner till stranden som låg precis bakom vårt hus. Jag gick upp till mitt rum och tog på mig en vit bikini. Över hade jag bara ett par shorts eftersom att det var varmt.
Jag sprang ner till hallen. Amanda och Sky var redan klara så vi gick ut. "Festen kommer bli awsome!" Sa Sky och log med ett brett leende. "Ah, typ the party of the year!" Tillade Amanda. "Katie kommer döda oss." Sa jag och tittade ner på marken. "Om inte Katie får komma på årets fest tillåter hon ingen att komma. Hon kommer göra allt för att sabotera för oss." Tillade jag. "Då säger vi inget till henne om det. I värsta fall får vi väl släppa in henne." Sa Amanda. Vi alla rös till av tanken. " Wooh! Kolla in dem killarna där." Sky pekade ner mot kiosken som stog mitt i stranden. Det var fyra killar. Jag kände igen dem. "Omg! Det är ju Lill Twist, Ryan butler, Chaz och Justin!" Skrek jag. Båda drog in mig bland palmerna för att inte skäma ut oss. Jag höll mig själv för munnen. "Shit va jag blev sugen på en cola nu." Sa Amanda och blinkade mot oss. "Kom. Vi går dit." Innan jag hann protestera eller bortförklara mig var vi på väg dit. Hela vägen fram kollade jag ner på marken. Tänk så blir jag igen känd. Jag hade alltid varit blyg för killar, fråga inte varför för det vet jag inte. Plötsligt stannade vi. Det var då som jag tog mig till mods och kollade upp. "Vad vill ni ha?" Framför oss stod en man med sina händer mot bänk skivan som var formad som en halv cirkel. "Jag tar en cola." Sa Amanda. "Jag med." Tillade Sky. Han kollade på mig efter att få en ''order''. "En vitamin dryck." Sa jag. "Vilken smak?" "Melon & Strawberry." Sa jag.
Efter att vi fått det som vi ville ha satte vi oss ner på våra handdukar. Jag öppnade flaskan och tog en klunk.
"Han kände igen dig." Sa Amanda. "Vem?" Frågade jag. "Justin såklart." Sa hon. Jag nickade. Sky och Amanda kollade på något annat  och fnissade till. Jag rynkade pannan. Vad kollade dem på?
"Hej!" Jag kollade upp och där stod Justin. "Hej." Svarade vi samtidigt. "Jag måste bara få fråga. Du är väl Vanessa Olsen som är med i "Yes i do!"?" Frågade han och kollade ner på mig. "Aha..."
"Schysst." Sa han och log. Mellan hans händer pendlade en amerikansk fotboll. "Varför är det inte så mycket folk runt dig?" Frågade Sky. "Vet inte? Men det är skönt." Vi skrattade. "Vill ni komma till Vanessa idag på fest?" Frågade Amanda. Snabbt kollade jag på henne med en allvarlig blick. "Visst, om vi får. Men kommer kanske inte att vara där hela tiden med tanke på alla människor." Han skrattade till. "Klart ni får varför skulle vi annars fråga." Sa Sky och Amanda. Justin log och kollade på mig. "Kom ni." Sa jag och log. "Bra, kan jag ringa sen. Måste snacka med mamma." Vi gav han våra nummer och sedan gick vi hem till oss.
"GOSH va het han är." Sa Amanda. "Ja, det var han verkligen." Jag nickade. "Jag såg hans magrutor." Sa jag och blinkade mot dem. "Men, åhhh. Vem som helst kan ju se dem." Sa Amanda och skrattade. "Va? Hade han magrutor?" Sa Sky. Vi skrattade.
"Och vart ska ni då? Förbereda innför er fest eller?"
Katie....


Så vad tycks? Kommentera!!!! Hoppas längden var bra! :P
(Glöm inte att tips om saker jag kan förbättra och ge mig idéer om vad som kan hända. :) Beröm gärna också!)

bloglovin bloglovin
RSS 2.0