Startsidan  Dreams Come True  Almänt

25 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Thank You.

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Justin tryckte upp mig mot ett utav sovrumets vita väggar och kysste min hals. Hans varma händer letade sig i under min tröja. He went wild. Jag stönade till av välbehag. Han slutade och skackade på huvudet.
"Du får inte göra så. Jag vill bara ha dig mer och mer." Jag log.
"Det var du som började." Han skrattade till och bet sig långsamt i läppen. Jag ville, men det var nog för tidigt.Men vad visste jag...
Hans blick var vackrare än någonsin. Passionerad, romantisk och kärleksfull.



Solen lös in genom fönstret och kastade sig mot mitt ansikte. Jag suckade och la mig på rygg. Justin låg fortfarande och sov. Jag gick upp försiktigt, öppnade resväskan och tog fram en klänning. Min blick styrdes backåt. Han sov fortfarande. Eftersom att Justin sov så sket jag i att gå till toaletten. Jag hade ingen egen här.
Justins perspektiv.
Jag öppnade försiktigt mina ögon. Hon var så vacker. Min blick var som klistrad när hon tog på sig den där klänningen. Hennes kropp bländade mig. När hennes blick vändes till mig blundade jag snabbt.
"Justin?!" Hon hade sett mig. Jag öppnade ögonen igen och satte mig upp.
"Det var inte menningen att..." Jag slickade mig på överläppen och kollade rakt fram. När jag kollade på henne igen  log hon och skackade på huvudet.
"Att se mig." Hon sänkte huvudet och flinade. Jag log och nickade. "Det gör inget." Tillade hon.
.
Vi gick in på toaletten för att borsta tänderna efter frukosten. Jag tog på lite tandkräm på tandborsten och började borsta. Likaså gjorde hon.
"Jag älskar dig." Sa jag och log. Hon flinade och ryckte på axlarna.
"Va?" Jag spottade ut tandkrämen.
"Jag älskar dig." Hon skrattade till och spottade ut sin tandkräm.
"Jag älskar dig med." Hon flinade sött och kollade på mig i den stora speglen.
"Aww." Sa jag och kramade om henne. Hon skrattade till kysste mig. Jag besvarade den och smekte hennes kind. Så len, Så perfekt. Jag backade mitt huvud någon enstaka centemeter och kollade henne i ögonen.
"Vad ska vi göra idag då?" Hon log och jag ryckte på axlarna.
"Vi kan ju bara umgås med din pappa. Du har ju trotsallt inte träffat honom på länge." Vanessa nickade.
"Ja, det har du rätt i."
.
Jag satte mig ner i soffan jämte Vanessa. John satt i fotöljen som stod jämte. Vi skulle bara umgås och ha det bra. Vi kollade på "Baksmällan" och alla skrattade hela tiden. Tiden gick och filmen slutade.
"Ska vi gå till huset?" Jag nickade.
Vi sa god natt och gick ut till huset. Värmen var behaglig när vi klev in. Jag ville göra något speciellt för henne.
"Vänta här." Jag log mot henne, det ända hon gjorde var att skratta frågande.
Vanessas perspektiv.
"Är du klar?" Ropade jag.
"Ja." Jag gick upp för trapporna, full av förväntan. Vad kan Justin ha hittat på nu? Tänkte jag för mig själv. Dörren var halv öppen och ett dämpat ljus smög sig ut ur rummet.
"Vad har du gjort nu..." Log jag för mig själv och klev försiktigt in i rummet. Ljusens sken skimmrade i rummet. Parsienerna var nere och spotlightsen som satt i taket var inte lika starka längre.
"Justin?" Hans varma och trygga famn kramade om mig.
"Ja..." Hans hesa röst fick mig att tappa andan. Luften som jag egentligen skulle andats in i mina lungor var som bortblåst. Jag vände mig om och mötte hans blick. Den sa Jag vill ha dig. Men jag visste inte vad jag ville. Han hade gjort det förr, men inte jag. Jag tog ett steg bakåt och kollade ner i marken.
"Förlåt..." Alla dessa tankar som flög omkring i mitt huvud gjorde mig förvirad. Jag ville inte vara en besvikelse. Hans blick sökte min genom luften. När jag kollade upp mötte jag hans blick. Den var inte så som jag trott. Istället för en suck och ett ryck på ögonbrynen var den mjuk. Han skackade på huvudet.
"Det är inget att säga förlåt till." Han log ett samets lent leende mot mig. "Vi tar det i din takt." Jag log och kramade om honom. "Tack."

Hoppas det inte var ett dåligt kapitel trotts att det inte hände. :) Vill göra det mer oväntat. ;)