Startsidan  Dreams Come True  Almänt

13 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - Sleepover.

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Jag log hela simturen fram till Justin. "Varför hoppar du inte i bara." Log han och fångade in mig i sin famn. "För att jag har en massa smink på mig." Log jag. "Det är väl bara att ta på nytt sen. Du är lika fin utan." Jag skrattade till. "Ja men mascaran kommer att svida i ögonen." Flinade jag. "Jaha.Men ta ut håret. Då blir du skit snygg." Han tog ut tofsen och rättade till håret. "Titta här." Log han och Kysste mig. "Hur är det med dina sår?" Han vände sig om. "Jag sminkar över blåtiran så att inte pressen börjar." Det fanns några få skrapsår kvar. "Det ser bättre ut." Log jag. "Jepp. Mamma har hjälpt mig att tvätta rent dem. Hon är väldigt tacksam att jag har dig." Jag log stort."Min mamma är säkert lika tacksam." Log jag och kramade honom. "Jag älskar dig." Viskade han. Jag log. "Jag älskar dig också."

Efter att vi hade byttit om så satte vi oss i solstolarna på uteplatsen och åt glass. "Hur har det gått med Katie?" Frågade han. "Tja, jag är inte död än fast hon såg oss." Jag petade i glassen och log. "När?" Han ställde bort glassen och lyssnade nyfiket. "När du skulle åka hem efter att ha kommit och hälsat på mig under nationaldagen." Jag tog en sked som jag sedan stoppade i munnen. Han nickade. "Om hon gör något så kan du ringa mig när du än vill, till och med klockan tre på natten." Jag skrattade till. "Okej, då vet jag det. Förhoppningsvis händer det inte."
.
Klockan var runt tio på kvällen och Justin hade nyss åkt hem. Jag låste dörren och sprang upp på övervånningen. Hela vägen log jag som ett fån. När jag satte mig ner ringde min mobil. "Hej." Mitt leende var fortfarande där. "Hej, kan jag få sova hos dig? Mamma ska jobba." Sky lät lika glad som vanligt. "Ja visst, kom när du vill. Jag kan behöva lite hjälp att äta upp allt snacks från firandet." Log jag. "Tack, du är bäst. Jag kommer på direkten.".
Jag la på och hörde hur dörren öppnades på undervåningen. Williams skratt hördes tillsammans med George.
"Hallå! Är någon hemma?" Ropade han. "Ja!" Svarade jag och reste mig upp för att gå ner.
"Hej." Log George. Runt hans axel hade han en träningsväska från skolans fotbollslag- amerikansk fotboll. "Hej." "Han ska sova här, så du vet." Jag nickade. "Sky ska också det. Hennes mamma skulle jobba." Han nickade och tog av sig sina skor. Jag fortsatte in till köket och öppnade skåpet. En chipspåse flög ut men jag han fånga den innan allt flög ut. Jag hällde upp godis, chips och popcorn i tre olika skålar. Dörren plingade och när jag öppnade möttes jag av Skys lyckliga skrik som smittade av sig. Killarna kollade frågande på oss. "Tjejer..."Suckade William och drog med sig George. Vi skrattade. Mamma kom in straks efter med Alicia sovandes i hennes famn." Hej.Jag går och lägger mig." Vi nickade och mamma gick upp för trapporna.
Sky slängde sin väska över axlen och följde med upp. Vi blåste upp en madrass som hon skulle sova på och bytte om. Klockan var halv tolv och vi satt ner bäddade i sängarna som låg bredvid varandra. "Hur går det med Justin då?" Frågade hon flörtigt. "Bra." Jag puffade till kudden och tog en godis. "Du hör inte av dig lika ofta nuförtiden." Hon lipade med underläppen. Hennes ord var inget bullshit. "Jag vet. Jag ska bli bättre på det, jag lovar." Sky tog en stor röd napp ur skålen och kollade på mig. "Bra för jag och Amanda saknar det." Hon log vilket glädje mig. Jag kännde mig inte så dum och idiotisk nu.
Efter ett tag av prat somnade Sky. Hennes tunga andetag hördes över hela rummet. Mobilen vibrerade på brdet intill och jag svarade. "Hallå." Från den ena änden till den andra hörde jag Justin. "Hej.". Jag log trött. "Varför ringer du nu?" Frågade jag. "Kolla läget." Jag skrattade tyst. "Kollade läget? Vaddå?" Jag reste mig upp och gick ner till vardagsrummet. "Ne, kan bara inte sova." Med en duns låg jag på sängen. "Samma problem här. Sky snarkar snart." Log jag. Han skrattade till. "Jasså, då kommer du inte kunna sova på ett tag." Jag skackade på huvudet. "Nopp." "Just det, kan jag sova hos er imorgon? Mamma ska inte vara hemma då. Pyjamasparty du vet."
"Ska kolla med mamma." Log jag och stängde ögonen. "Bra, sov gott. Bye." Sa han hest. "Detsamma." Vi la på och snart så hade mina andetag blivit tyngre. Sömnen tog över.
___________________________________________________________________________________________
Kommentera!:D
Ursäkta för dem dåliga bilderna. :P Haha.