Startsidan  Dreams Come True  Almänt

Chapter 4 ~ Walk At Night

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Justin kom med några andra bakom honom. Jag mötte hans blick. Hans ögon lyste upp kvällens mörka himmel.
"Hej." Hans hesa röst fick mitt hjärta att stegra. I mörkret var han som en het gestalt.
"Hej." Våra blickar var fortfarande i kontakt och utan att jag vetat det hade Ryan kastat nycklarna till honom och gått iväg med dem andra.
Men jag stirrade på honom. Justin. Han log snett, sexigt och vände sig om men jag kunde se hans ansikte i profil.
"Kom." Hans huvud var nu helt omvänt och nycklarna for upp och fångades i ett skrammel.

Alla satt omkring utebordet som Justin hade lett mig till. Det var vit och enkelt. Jag satte mig jämte Chaz. Det var runt tre tjejer som jag inte kännde här. En satt höger om Ryan på andra sidan bordet, en på andra sidan om chaz och den sissta jämte Justin som satt mittimot mig. Det fanns en ledig stol jämte mig. Sebastian var sen och där kommer han att sitta. Tjejen var söt. Brunt hår hängandes på vardera sida av nacken. Något mörkare än mitt. Dem andra var blondiner. Justin kollade åt höger där Ryan satt. Något framåtlutad och händerna på låren. Hans tunga smög sig ut och slickade sig på den flickrosa överläppen. Min blick genomskåddade hans ansikte. Perfekt hy, Tjocka och fylliga ögonfransar, födelsemärken och kyssbara läppar. I bakgrunden fanns en stor swimingpool. Han sneglade åt mitt håll. Jag kollade bort mot Ryan som var fullt koncentrerad på verenda detalj av sin historia om hur bra det gick i hockeyn. Hans hasselnötsbruna ögon kollade på mig. Jag svalde spänt.
"Justin!" Ryan försökte få kontakt med honom. Han svepte sin blick från mig till honom.
"Ja?" Ryan flinade mot honom. Justin nickade och skrattade. Som rena ögon snacket.
"Någon som vet vad man kan göra?" Han lutade sig bakåt och suckade. Tjejen jämte Ryan reste sig upp.
"Bada?" Sa hon frågande. Alla höll med. Tur att jag hade med mig bikini.
Tumblr_lqldzhxhpw1r1y0a6o1_400_large
Killarna var redan i den stora bassängen. Vi tjejer  satte oss i bubbelpoolen. Dem hade presenterat sig som Hailey, Brandy och Diana. Hailey var den mörkhåriga och dem andra var blondiner.
Efter ett tag kom Ryan med Redbulls och satte sig ner med oss. Chaz och resten av killarna kom på efterslänten.
Justin satte sig jämte mig med ett léende.
"Jag hade bara fem stycken men man kan la dela." Justin tog i mot en och kollade på mig.
"Vi kan dela?!" Hans blick såg frågande på mig. Jag nickade och kollade på när han tog ett par klunckar. Han lät så där som man kan göra efter att man druckit och räkte fram den plåt aktiga burken till  mig. Jag sträckte fram min hand försiktigt och våra fingertoppar snuddades. Jag kännde mig så annorlunda. Det fanns inte fjärilar som jag kunde känna- kanske djupt inne i maggropen. Jag log lite snabbt och tog en eller två klunkar innan jag ställde den på kanten.
"Hur ska vi sova nu?" Sebastian kollade på Ryan. Han ryckte på axlarna.
"Vet inte."
"Du är alltid en sån sissta minuten människa." Skrattade Chaz fram. Jag log så att mina tänder visades och skrattade till.
.
Ljudet från allas tandborstar fyllde det föräldrarfria huset. Alla kollade på varandra. Det var bara Ryan som hade en eltanborste vars ljud överröstade de flästa vanliga. Det var tyst för övrigt. Inget snack mellan några. Jag lutade mig mot badrums väggen som dem andra tjejerna också gjorde. Ryan lutade sig mot handfattet, Sebastian satt på den ''inbyggda'' badkarets kant, Chaz satt på toalettens lock och Justin stod mitt på golvet.
Jag började skratta åt tandborstarnas oavbrutna ljud och kunde känna allas blickar på mig. Skrattet hade smittat av sig. Jag gick fram till handfattet och spottade ut löddret. En smak av mint stannade i munnen. Ryan hade tagit ett steg åt sidan. Jag vände mig om och slickade bort den eventuella tandkrämen som kanske satt på mungiporna eller på underläppen kanske. Ett kort skratt hoppade ut ur munnen när jag gick ut ur rummet och in till det ganska stora sovrummet där alla skulle sova. Jag kollade på röran och kände ett vinddrag som svepte förbi min vänstra sida. Justin gick fram till sin tältsäng och satte sig ner. Ett gnissligt ljud fyllde tystnaden. Justin hade ingen tröja på överkroppen och ett par mjukisbyxor. Hans blick befann sig på röran mitt framför honom. Chaz röra.
"Chaz." Han skackade på huvudet och jag flinade. "Han är alltid en sån gris." Suckade han. Jag la den ena handen på den andra armskålen. Om det nu hette så...
Dem andra kom in fulla av skratt. Alla var ombytta, även jag.
"Hur ska vi sova nu?" Jag kollade på honom.
"Bara ta någon plats." Jag kollade runt och satte mig på en enkel madrass.
.
Jag låg på rygg tyst i mörkret och kollade upp i taket. Mina armar var utanför det ljusblåa täcket. Endast tunga andetag hördes. Jag kollade åt höger. Ryan låg med ryggen mot mig. Det var bara Justin som hade tältsäng. Resten hade madrasser- förutom Chaz som låg i sin säng. Jag suckade djupt.
"Är det någon som är vaken?" Jag kännde igen den hesa rösten. Justin.
"Ja." Min röst viskade lågt för att undervika att någon skulle vakna ur sin skönhetssömn.
"Steph?"
"Ja." Han skrattade hest- tyst.
"Kan inte du heller sova?" Jag skackade på huvudet i mörkret och satte mig upp.
"Nopp." Jag lutade mitt huvud bakåt och drog finger spetsarna genom håret.
"Vad tänker du på?" Jag tänkte men huvudet var tomt.
"Inget egentligen. Jag kan bara inte sova." Min blick vändes mot honom. Han satte sig också tyst upp.
Det blev tyst ett tag.
"Du då?"
Jag såg endast hans siluet.En svart skugga - Inget mer.
"Inget." Jag skrattade till. "Kan jag komma?" Jag nickade. Tydligen såg han det. Justin reste sig försiktigt upp och kom mot mig. Jag makade lite på mig. Åt vänster. Han satte sig ner på madrassen och lutade sig bakåt.
Jag kollade på honom. Han vände sin blick mot mig och log. Det var tyst en, kanske två minuter innan hans röst avbröt den.
"Du har väldigt fina ögon. Om du inte visste det." Jag kollade ner i täcket och log.
"Är du alltid sån?"
"Vaddå?" Jag kollade in i hans ögon igen.
" Att du berömer tjejer." Han skrattade till.
"Jag gillar tjejer. Som du kanske redan vet... så jag vill att dem ska känna sig vackra. Du vet. Vara nöjda med sig själva." Jag log mot honom och gäspade.
"Trött?"
"Ne." Han skrattade.
"Om du inte är så trött så kanske vi kan gå ut och gå. Det kanske låter konstigt men jag brukar göra det. Vi kanske kan snacka lite och sånt." Jag höjde ena ögonbrynet.
"Okej."
.
Det var mörkt ute. Justin hade sina händer i fickorna och styrde sina steg mot gräsmattan.
"Vi genar här." Sa han. Jag slöt upp vid hans sida och satte armarna i kors. Lyserna från gatulykterna lös upp vår väg. Jag gillade det.
P1200278_163513765_large
.
"Såna här promenader är så mysigt att ta med en tjej. Mitt i natten och bara gå någon väg som man vill ta. Man vet aldrig vart det tar slut." Han kollade glatt på mig. Hans ögon var pigga och inte ett spår av trötthet fanns.
John blund kanske hade slut på pulver? Det kanske inte räckte till oss?
"Är du en sån här kärleks expert då? Som vet allt?" Frågade jag.
"Nja, expert och expert. Jag vet bara en del." Han kollade ner på fötterna och drog in sina läppar. Sådär snabbt så man inte såg dem innan han kollade upp igen.
"Berätta." Han kollade in i mina ögon och rynkade frågande på pannan, skrattade och log.
"Vad vill du veta?"
"Vad är kärlek? Hur är det att vara riktigt kär i någon?" Jag gjorde en dramatisk gest med armarna och snurrade mig i ledning. Jag vandrade baklänges nu på den ödsla väggen.
"Okej, Kärlek har jag ingen anning om vad det är egentligen. Man får bara en bra känsla i kroppen när man kollar in i den personens ögon." Han stannade och likaså gjorde jag. Jag kollade in i hans ögon. "Och när man rör vid den personens hand så..." Han kollade ner på min hand och tog tag i den. Först den högra sen den vänstra. "Så känner man en härlig känsla rusa genom ådrorna på en." Jag fnissade till och ställde mig vid hans sida. Våra fötter fortsatte att mashera (?) på asfalten.
Vi gick ett tag- längst väggar som vi utforskade i mörkret. Pratade om hans karriär, om kärlek. Om allt innan vi var tillbaka hos Chaz. Vi låg en kort stund och pratade innan jag hade somnat.

Kommentera!!! :D