Startsidan  Dreams Come True  Almänt

26 - (♥ Dreams Come True ♥ ) - How To Love.

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Jag vände mig om och mötte hans blick. Den sa Jag vill ha dig. Men jag visste inte vad jag ville. Han hade gjort det förr, men inte jag. Jag tog ett steg bakåt och kollade ner i marken.
"Förlåt..." Alla dessa tankar som flög omkring i mitt huvud gjorde mig förvirad. Jag ville inte vara en besvikelse. Hans blick sökte min genom luften. När jag kollade upp mötte jag hans blick. Den var inte så som jag trott. Istället för en suck och ett ryck på ögonbrynen var den mjuk. Han skackade på huvudet.
"Det är inget att säga förlåt till." Han log ett samets lent leende mot mig. "Vi tar det i din takt." Jag log och kramade om honom. "Tack."





Att gå hand i hand med personen man älskar genom Miamis gator känndes underbart. Paparatzzisarna och ett antal fans följde efter oss men det var inget hinder för oss.
"Här." Justin pekade och styrde sina steg mot en affär med en massa sport saker.
"Sportfånne." Skrattade jag och följde med honom in. Inredningen var vit och ja, sportig. Justin gick rakt mot skohyllan fylld med skor.
"Du verkar gilla skor." Sa jag. Han tog tag ett par guldiga supras och nickade. Vi skrattade till och jag ställde mig bredvid Justin. Min blick granskade alla skor. Jämte mig satte sig Justin ner och provade skorna han tidigare tagit fram.
"Är dem snygga." Han ställde sig upp och kollade ner på skorna. Jag nickade.
"Ja."
"Jag tar dem." Han log stort.
.
Efter ett tags shopping klev vi in i huset med ett antal kassar.
"Justin, min lilla shopping kille. Vad ska vi göra?" Han skrattade och kollade på klockan.
"Vet inte, klockan är typ bara åtta." Jag tog av mig min jacka och hängde upp den på en av krockarna.
"Vi kan göra som igår, fast utan... du vet." Han log stort.
Vi tog ut ljus och annat gott.
.
Justin tände det sissta ljuset och satte sig ner bredvid mig på sängen. Ett flertal gånger öppnade han sin mun, men  lika snabbt så stängde han den. Jag ville bara att han skulle säga det, men det gjorde han inte.
"Vad vill du få fram." Sa jag och kollade på honom. Han ryckte på mungiporna och skackade på huvudet.
"Inget speciellt." Jag höjde ena ögonbrynet.
"Du har ju försökt säga det flera gånger nu och det skulle inte vara något speciellt?!." Han suckade.
"Okej!  I want you. I want you so bad." Han kollade med skam på mig. Jag förstog vad han ville säga. Utan att tveka tryckte jag mina läppar mot hans. Han lutade sig över mig och började kyssa mig.Vilt. Han kysste min hals, mina kind och mina läpparn. Hans lena händer lekte över min kropp. Jag tog av hans tröja och la mig ovanför honom. Hans bara överkropp var varm. Jag kännde hur hans händer kom innanför min tröja och hur han drog av den. Han rullade över mig och knäppte upp mina shorts. Jag sparkade av mig dem och knäppte upp hans. Ytterligare en gång bytte vi plats. Jag var överst och han underst. Hans händer var runt min midja medans jag hjälpte honom av med byxerna. Jag kollade på honom.
"If you want me, take me." Han flinade och jag la mig ner. Han gick upp och började gå mot sin väska.
"Såå, du har alltså planerat in detta." Flinade jag. Hans hand smög ner i ett fack inuti resväskan och tog fram en kondom.
"Man vet aldrig när man kan behöva en." Han kom tillbaka och kollade på mig. "Är du säker? Jag menar, jag vill inte att du ska ångra dig." Jag nickade.  Han satte på sig kondomen under täcket och sedan kännde jag hur han kom in i mig. Det gjorde lite ont men det var första gången.
.
Han la sig ner bredvid mig, båda var lika utmattade och anfåda. Svettet rann nerför våra kroppar.
"Ångrar du dig?" Justin log mot mig. Jag skackade på huvudet och skrattade till.
"Nej."
Efter ett tag somnade vi båda.

Kommentera! :D Haha tro mig guud va konstigt att skriva så här. Ni som känner mig, mobba mig inte. :P