Startsidan  Dreams Come True  Almänt

Chapter 3 ~ Starstruck.

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
Previous:
Matchen var slut och Ryan hade erbjudit mig skjuts hem. Efter många om och men så satt jag i Ryans bil.
Ett klickande ljud kom från bådas säkerhetsbälten. Han vred om nycklen och kollade ut.
"Vad kollar du efter?" Log jag och kollade dit han gjorde. Jag såg Chaz och den andra killen som tidigare hade suttit och pratat med Ryan under matchen. Dem kom närmare och tillslut kände jag igen honom.
Det var ju Justin. Justin Bieber.


"Det är Justin Bieber?!" Frågade jag chockat. Ryan skrattade till och kollade på mig.
"Jag sa ju att du skulle få reda på vem den där killen var." Jag log och kollade ut mot Chaz som vinkade åt mig.
Jag vinkade tillbaks och log. Chaz sprang över till den andra sidan och dem två bildörrarna öppnades.
"Hej!" Sa Chaz glatt. Jag vred mit huvud bakåt och log mot Chaz.
"Hej." Han var alltid positiv. Well, för det mesta iallafall. Jag mötte Justins blick och log.
"Hej." Sa jag med ett léende på läpparna. Han log tillbaka och nickade med huvudet.
"Tja." Jag vände mig om och tittade ut genom fönstret. Innerst inne var jag hur damn starstruck som helst. Han såg så mycket bättre ut in real life men jag undervek att bli galen. Han hade nog med drama i sitt liv tänkte jag.
Ryan satte på bilen och vi åkte iväg.
.
"Steph." Jag kollade bak mot Chaz och nickade.
"Ja."
"Vill du typ komma över ikväll och typ kolla på film eller bara chilla hos mig? Om du vill?! Det kommer några tjejer till...så." Jag kollade först tyst på honom och slängde någon enstacka blick mot Ryan som koncentrerade sig på vägen innan jag började skratta. Med halsen full av skratt vände jag mig om och höll för magen. När jag kollade upp mot bakspeglen såg jag hur Justin och Chaz kollade på varandra med ett frågande flin på läpparna.
"Typ tio tjejer och ni tre killar." Frågade jag och försökte lugna mig.
"Faktiskt inte." Log Ryan och körde in på min gata.
"Okej, men jag kommer. Jag tror inte att jag har något annat att göra." Jag sträckte på mig och knäppte upp bältet medans bilen saktade in. Jag öppnade dörren och klev ut.
"Tack för skjutsen. Ses." Dem sa hejdå och jag började gå mot huset. Kvälls himmlen var målad i olika pastellfärger som rött, gult, rosa, grönt och blått. Jag öppnade dörren och drog av mig mina vita converse. Ljudet från damsugarn som väsnades flög in i mina öron. När jag tog några steg framåt och lutade huvudet en anning på snedden ser jag hur mamma desperat gnuggar med munstycket på den långa damsugarens halsen mot den vita mattan. Hon stänger av den och suckade djupt.
"Mamma." Hon vände sig om och log mot mig med fortfarande damsugaren i ett fasst grepp.
"Hej gumman." Jag kollade på henne med en menande blick. Just nu hade jag tappat räkningen på hur många gånger jag hade sagt till henne att inte kalla mig för gumman. Det hade gåt bra om jag var under 10 bast men nu var jag ju trotts allt 17. "Förlåt." Hon drog en ytterligare suck, men som den här gången var lite tystare.
"Nej, nej. Det gör inget." Jag ryckte lite på mungiporna som formade ett litet snabbt léende medans jag såg på när mamma gick och drog ut sladden från kontakten som befann sig bakom den beiga soffan. Sladden slingrade sig snabbt in till det lilla hålet på damsuggaren innan det tog stop.
"Hur gick det för dem?" Jag satte mig ner på soffan- Skinnjackan satt fortfarande på min överkropp.
"Bra, det blev oavgjort." Mamma log och ställde tillbaka damsugaren i städskåpet. Hon nickade och log mot mig. Sådär mammigt. "Kan jag sova hos Chaz? Det är inte bara jag som ska sova där. Det är ett par till." Hon kollade skeptiskt mot mig.
"Okej, men gör inget dumt." Jag log tacksamt mot henne.
"Det ska jag inte." Jag sprang upp till rummet och drog fram min stora svarta väska, packade ner lite nödvändiga saker och skickade iväg ett sms. Han skulle hämta upp mig. Jag hade ingen bil just nu och mamma behövde sin.
.Tumblr_loslinkyss1qzjggvo1_500_large
Ryan stängde bakluckan och vi hoppade in i bilen. Fordonet tartade och vi åkte iväg. Det var en svart Range Rover. Det ända jag visste om dem var att dem kostade skjortan.
"Detta är en annan bil." Log jag och pekade på den.
"Ja, det är Justins. Jag fick låna den." Han kollade snabbt på mig innan han fortsatte att blicka ut mot vägen.
"Han verkar schysst." Sa jag. Min blick var fortfarande på Ryan. Han skrattade bara till och kollade på mig igen.
"Han är det." Jag skrattade också till och kollade ner på mina svarta jeans. Det var tyst en kort stund innan Ryans röst avbröt den.
"Det kommer en kille till. Du vet Sebastian." Jag kom ihåg Sebastian som skolans heting. Alla hade en crush på honom. Alla förutom jag. Jag kännde knappt killen. En nicknig fick bli mitt svar.
"Vet ni vart alla ska sova?" Ryan skackade på huvudet.
"Nopp." Jag skackade på huvudet och log.
"Du kanske kan sova jämte Justin. Han skulle gilla det iallafall." Han blinkade medans jag höjde ena ögonbrynet. Jag skrattade.
"Kanske det." Svarade jag och kollade ut för fönstret. Ur ögonvrån såg jag hur hans blick gick från huvudet och ner. Jag log lite tyst medans Ryan körde upp på uppfarten.
Jag hörde skratt från den stora tomten när jag klivit ut. Mina fotsteg stannade och Ryan ställde sig jämte mig med nycklarna pendlande mellan händerna.
32318227_large
Justin kom med några andra bakom honom. Jag mötte hans blick. Hans ögon lyste upp kvällens mörka himmel.
"Hej." Hans hesa röst fick mitt hjärta att stegra. I mörkret var han som en het gestalt.
"Hej." Våra blickar var fortfarande i kontakt och utan att jag vetat det hade Ryan kastat nycklarna till honom och gått iväg med dem andra.
Men jag stirrade på honom. Justin. Han log snett, sexigt och vände sig om men jag kunde se hans ansikte i profil.
"Kom." Hans huvud var nu helt omvänt och nycklarna for upp och fångades i ett skrammel.

Kommentera!!!:D
Vad tycks???